AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan'dan 19 Mayis Mesaji

AK Parti Mugla Milletvekili Yelde Erol Gökcan, 19 Mayis Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami mesajinda basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmis tüm sehitleri saygi ve sükranla andiklarini belirtti.

AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan'dan 19 Mayis Mesaji
AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “Kadim Türk Milleti’nin adeta küllerinden yeniden dogdugu ve kurtulus mesalesinin yakildigi gün olan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramimiz kutlu olsun. Basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaslarini rahmet, saygi ve sükranla aniyoruz. Aziz ruhlari sad olsun”

AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan mesajinda sunlari kaydetti.

“Milletler için destansi günler vardir. Bizim için de 19 Mayis tarihi destansi günlerimizin en baslarinda gelmektedir. Gururluyuz, coskuluyuz. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliginde yedi düvele karsi kurtulus mücadelesini kazandik. Türk’ün yenilmeyecegini, tarih sahnesinden silinmeyecegini dosta düsmana gösterdik. 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni hep birlikte daha büyük bir coskuyla, büyük bir sevinçle kutluyoruz. Bu tarihi günde 19 Mayis 1919’da Samsun’da Kurtulus Savasi’nin ilk adimini atan, milletimize mücadele azmi asilayan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Bandirma Vapurundaki yol arkadaslarini rahmetle sükranla yâd ediyoruz” Necip Türk tarihinin bir çok döneminde oldugu gibi günümüzde de iç ve dis tehditlerle mücadele ettiklerini belirten Milletvekili Gökcan, mesajinda su ifadelere yer verdi: “Ülkemiz 20 yildir yolunu aydinlik istikamette yürütüyor, milletimizin huzuru ve gelecegi için emin adimlarla ilerliyor. Ama yine önümüze tuzaklar kuruluyor. Bu tuzaklari da asacagiz. Cumhurbaskanimiz Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde bütün tehditlere, hain FETÖ Terör örgütünün darbe girisimlerine kasi dimdik ayakta kaldik. Her zamankinden daha güçlü ve kararli bir sekilde gelecege hazirlaniyoruz. Gelecegimizin teminati olan gençlerimize bu süreçte büyük görev ve sorumluklar düsmektedir. AK Parti Iktidarlari olarak gençlerimize hak ettigi degeri veriyor ve en iyi sartlarda yetismeleri için gayret sarf ediyoruz. Gençlerimiz için 20 yilda çok sayida yatirim yaptik, plan ve projelere imza attik. AK Parti olarak; seçilme yasini 18’e düsürdük. Her seçimde, her kademede gençlerimize kontenjan ayirdik. Siyasete aktif katilimlarini sagladik. Gençlerimiz aydinlik ve gelisen ülkemizin dinamosudur. Yegâne teminatimizdir. Gençlerimizle birlikte Mugla’miza yeni bir Mugla daha ekliyoruz. Gençlerimiz için her alanda yatirimlarimiz devam ediyor ve gençlerimizle birlikte Mugla’mizi büyütüp gelistiriyoruz. Gençlerimiz için, hemen hemen her ilçemize spor tesisleri, gençlik merkezleri, hali sahalar, basketbol sahalari yapiyoruz. Üniversitemize ihtiyaç duyulan kaynaklarin aktarilmasini sagladik. Üniversitemizin yurt kapasitesini artirmak için de çalismalarimiz sürüyor. Insaatlari yarim kalan Fakülte ve Yüksek Okullarimiza ödenek aldik. Üniversitemizin ekip ve ekipman eksiklerini tamamliyoruz. Gençlerimiz için Mugla’miza; bisiklet yollarindan, Millet Bahçelerine, spordan egitim ve sagliga, teknolojiden turizm ve kültüre kadar her alanda yatirim kazandiriyoruz. Her sey gençlerimiz, sevgili hemserilerimiz ve Mugla’miz için diye çalismalarimiza devam ediyoruz. Bu vesile ile 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramimizi kutluyor, basta Ulu Önderimiz Atatürk olmak üzere, Kurtulus Savasi’nin kahramanlarini saygi, rahmet ve minnetle aniyorum” dedi.

Kaynak: İHA