Silahli Sopali Kavga, Silahla Ates Edilme Ani Kamerada Açiklamasi 3 Yarali, 3 Gözalti

Antalya’da iki grup arasinda bir kafede baslayan tartisma sokakta silahli sopali kavgaya dönüstü. Olayda 3 kisi silahla çesitli yerlerinden yaralandi, 3 kisi de gözaltina alindi. Bir kisinin karsisindakine tabanca ile ates ettigi anlar kameralara yansidi.

Silahli Sopali Kavga, Silahla Ates Edilme Ani Kamerada Açiklamasi 3 Yarali, 3 Gözalti


Edinilen bilgiye göre olay saat 23.20 sirasinda Kepez ilçesi Kültür Mahallesi Kafeler Caddesi’nde yasandi. Iddiaya göre aralarinda eski bir olaya dayali husumet bulunan iki grup, bir gün önce yakin arkadaslari tarafindan baristirildi. Bu gece bir kafede karsilasan iki grup arasinda iddiaya göre yan bakma meselesi nedeniyle tartisma çikti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü ve sokaga tasti. Taraflar arasindaki kavgada musta, tabanca ve sopa da kullanildi. Kavgayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbarla bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Sokakta devam eden kavgada M.C., R.F. ve yoldan geçen ögrenci B.U, yaralandi. Yaralilar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Polis caddeyi araç ve yaya trafigine kapatti. Kursunlardan birinin otomobile isabet ettigi görüldü.

Yaralilardan birinin yerde kiyafetleri ve kol saatinin kaldigi gözlemledi. Polis süphelilerin biraktigi, iki tabanca, musta ve sopayi delil olarak torbalara aldi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasini tamamlamasinin ardindan cadde trafige açildi. Gözaltina alinan 3 süpheli ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Ögrenci yogunlugunun fazla oldugu caddede baska ögrencilerin yaralanmamasi ise sans olarak nitelendirildi. Polis, olay yerinden kaçan diger süphelileri yakalamak için çalismalarini sürdürüyor. Kafede oturan Adem K, silah sesleri üzerine disari çiktigini ve yaralanan bir kisinin yere düstügünü belirterek, "Hemen o çocuga pansuman yaptim. Kasik bölgesinde 5 kursun izi vardi. Silah sesleri geldi yedi el ates edildi. Olay iki grup arasinda yasandi" dedi.

Öte yanan yasanan panik anlari, olay yerinden kaçanlar ve 3 kisinin sopali kavgasi vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi. Süphelilerinden birinin hem sopayla saldirdigi hem de silah siktigi anlar kameralarca kaydedildi.

(Isa Akar - IHA)
Kaynak: İHA