Mucur Ilçesinde 'Flamingo Ve Köme Senligi' Hazirliklari Basladi

Kirsehir’in Mucur ilçesinde belediye tarafindan düzenlenen ’Flamingo ve Köme Senlikleri’ hazirliklarina basladi.

Mucur Ilçesinde 'Flamingo Ve Köme Senligi' Hazirliklari Basladi


Ilçe Belediye Baskani Atilgan Yilmaz, Mucur ilçesinin Kirsehir’de olusturdugu etki ve agirligin Temmuz ayi sonunda yapilmasi planlanan Flamingo ve Köme senlikleriyle zirveye ulasacagini söyledi.

Senliklerin her yil bir önceki yila oranla daha etkili sekilde yapildigini anlatan Belediye Baskani Yilmaz, "Kirsehir’de düzenledigimiz ve düzenlemeyi planladigimiz etkinlikle il merkezi ve 6 ilçeden halkin genis katilim gösterecegi bir çalisma içerisindeyiz. Amacimiz, Kirsehir’in degerlerini gün yüzüne çikarirken halkimiza da unutulmasi mümkün olmayan anilar birakmak" dedi.

Mahalli ve ulusal sanatçilarin da yer alacagi konser organizasyonlariyla katilimcilarin hem yöresel müzik kültürünü hem de ulusal ve farkli yörelerin kültürleriyle etkilesim halinde olacaklarini söyleyen Yilmaz, "Ilçemizin gelisimi noktasinda çalismalarimizi Mucur Belediyesi olarak yürütmekteyiz. Göreve geldikten sonra ilçemizde ciddi eksiklik olan belediye hizmet binamizi yaptik ve halkin hizmetine sunduk. Ilçemiz belediye binasiyla farkli bir görünüme kavustu. Sözlesme fiyati 4 milyon 954 bin lira olan binamiz bitti ve halkimiz daha kaliteli ortamda belediye hizmetlerini almaya basladi.

Ilçe genelinde 2 yeni ekmek firini makinasi alimi yaparak daha kaliteli ve vatandasimiza daha ucuz ekmek üretimini baslattik. Imar planinda degisime gittik. Çöp toplama araci, zabita araci, harfiyat kamyonu, kilit parke yapimlari, yeni sondaj ve su deposu , millet bahçesi gibi hizmetleri halkimizin hizmetine sunduk" diye konustu.



Altyapi yenilemesi ve TOKI konutlariyla ilçede görünüm degisti

Ilçede baslatilan altyapi çalismalari ve TOKI konutlari yapim isleriyle ilçenin çehresinin de degistigini aktaran Belediye Baskani Yilmaz, "Mucur Belediyesinden 40 yil önceden yapilmis olan pis su, temiz su ve yagmur suyu kanallarinin eskimesinden kaynakli sürekli arizalar meydana gelmekteydi. Içme suyunda ise kayip ve kaçak yüzde 70 gibi bir rakama ulasmisti. Biz görevi devraldiktan sonra AK Parti belediyecilik anlayisini ortaya koyarak yaklasik 158 milyon bedelli yenileme çalismalarini baslattik. TOKI konutlari yapim isi ile de 253 konut 4 dükkan ve 1 cami yapim isi için belediye tarafindan arsa tahsisi yapildi. Ilçemiz için dedikodudan uzak kalarak isimizi yapip halkimizin refahini arttirma gayretiyle belediye çalismalarimizi yürütüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA