Fatih'te Minibüste Birakilan Hirkayi Çalan Sahis Kamerada

Istanbul Fatih’te bir minibüsün etrafinda dolasan hirsiz, kimsenin kendisine bakmadigi anda ön koltukta bulunan ve cebinde bir miktar para olan hirkayi çaldi. Hirsiz kisa sürede yakalanirken, hirsizlik anlari güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te Minibüste Birakilan Hirkayi Çalan Sahis Kamerada
Olay, 14 Mayis günü Binbirdirek Mahallesi Peykhane Caddesi’nde bulunan bir magazanin önünde meydana geldi. Iddialara göre, hirkasini yan koltuga birakan minibüs sürücüsü, islerini halletmek için asagiya indi. Minibüsün yanindan geçen 50 yaslarindaki süpheli, koltugun üzerinde duran hirkayi gördü. Etrafta birkaç tur attiktan sonra kimsenin gelmedigini fark eden süpheli, minibüsün kilitli olmayan kapisini açarak hirkayi çaldi. Süpheli, içinde anahtarlar ve bir miktar para bulunan hirkayla beraber kayiplara karisti. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yaptiklari çalismalar neticesinde hirsizi kisa sürede yakalayarak gözaltina aldi.

Hirsizlik anlari kamerada

Hirsizlik ani çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde süphelinin minibüsün etrafinda dolasarak etrafi kolaçan ettigi görülüyor. Etraftakilerin kendisine bakmadigini fark eden süpheli, ön koltukta bulunan hirkayi çalarak olay yerinden uzaklasiyor.
Kaynak: İHA