'Sosyal Medyadan, Sosyal Meydana' Etkinligi

Samsun’da gençlerin sosyallesmesi, kaynasmasi adina 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde “Sosyal Medyadan, Sosyal Meydana” etkinligi düzenlendi.

'Sosyal Medyadan, Sosyal Meydana' Etkinligi
19 Mayis kutlamalari Samsun’da tüm hiziyla devam ediyor. Düzenlenen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” etkinligi ile vatandaslar gerçeklesen aktiviteler ile eglenceli vakit geçirdi. Programda gençlik merkezlerinde yapilan atölye ve kulüp çalismalari sergilendi. Robotik kodlama, Deneyap atölyeleri, el sanatlari, yüz boyama, akil ve zeka oyunlari ve müzik alaninda gençler yaptigi çalismalar vatandaslarla bulustu. Engelliler Haftasi nedeni ile Gençlik ve Spor Müdürlügü ve Engelsiz Spor Okullari tarafindan halk oyunlari gösterisi, siir dinletisi, sportif etkinlikler yapildi. Engelli bireyler tarafindan yapilan el sanatlari ürünleri sergilendi. Ayrica 24. Deaflympics Yaz Olimpiyatlari’nda Karate bransinda kumitede olimpiyat ikincisi olan Sinem Özkan da bir gösteri yapti.

“1 ay boyunca Atatürk’ün Samsun’a çikisini kutlayacagiz”

Programda konusan Gençlik ve Spor Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, “Gençlerimizi iletisime, kaynasmaya davet etmek adina bu etkinlik olusturuldu. Gençlere bir nefes, alin, meydana gelerek birlikte olun mesaji vermek istiyoruz. Aramizda engelli kardeslerimiz var. Burada herkes bütünlesti. Sabah ise Gençlik Haftasi’nin çelenk töreni vardi. 1 ay boyunca Atatürk’ün Samsun’a çikisini kutlayacagiz” dedi.

Kaynak: İHA