Ögrenciler Baharin Coskusunu Resul Dindar'la Doyasiya Yasadi

DÜZCE – Düzce Üniversitesi Rektörlügü tarafindan, ögrencilerinin bilimsel, sosyal ve kültürel açidan gelisimlerine katki saglamak amaciyla düzenlenen Düzce Üniversitesi Ögrenci Festivali (DÜFest 2022) üç gün süresince düzenlenen birbirinden güzel ve eglenceli etkinliklerin ardindan sona erdi.

Ögrenciler Baharin Coskusunu Resul Dindar'la Doyasiya Yasadi
Bu yil ilk kez DÜFest 2022 adiyla düzenlenen ögrenci festivalinin üçüncü ve son günü, yine birbirinden zevkli ve çekismeli Akademik Birimler Arasi Ögrenci Futbol Turnuvasi maçlariyla basladi.

Mezunlar Günü etkinligi ile devam eden DÜFest 2022’de ünlü radyo programcisi ve komedyen Serdar Gökalp, Düzce Üniversitesi ögrencileriyle bulusarak oldukça keyifli stand up gösterisiyle güne damgasini vurdu.

15 Temmuz Demokrasi Meydani ise renkli görüntülere sahne oldu. Pilav Günü, sergiler, yarismalar, halk oyunlari, rodeo, Izci ve Dagcilik Topluluklari gösterileri, Binicilik ve Geleneksel Türk Okçulugu Toplulugu showlari, simültane satranç gibi farkli etkinlik ve gün boyu süren sürprizlerle ögrenciler gönüllerince eglendi. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ögrencilerle sohbet ederek onlarla çesitli oyunlar oynadi.

Düzce Üniversitesi ögrenci gruplari da canli müzik programlariyla müzikal yeteneklerini konustururken, DJ performanslari da geceye renk katti.

Festivalin son gününde, Karadeniz müziginin sevilen sanatçisi Resul Dindar sahne alarak ögrencilerle bulustu. Eserlerini basariyla seslendiren Resul Dindar, muhtesem bir sahne performansi sergileyerek ögrencilere keyifli anlar yasatti. Eserlere eslik eden ögrenciler, final sinavlari öncesinde moral buldu.

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Resul Dindar’a tesekkür ederek plaket takdiminde bulunurken, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü de organizasyonda emegi geçenlere plaket takdim etti.

Coskulu, heyecanli ve üç gün süresince tam bir senlik havasinda gerçeklesen DÜFest 2022 ile Düzce Üniversitesi ögrencileri, unutamayacaklari anlar ve hatiralarla ilkbahara merhaba demenin mutlulugunu yasadi.
Kaynak: İHA