Nazilli Belediyesi Personeline Iki Günlük Hizmet Içi Egitimi Verildi

Nazilli Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birligi is birligiyle düzenlenen programda, belediye personeline 2 gün süren Imar Kanunu, Imar Yönetmeligi, Zabita Yönetmeligi, Kabahatler Kanunu ve 7201 sayili Tebligat Kanunu konularinda egitim verildi.

Nazilli Belediyesi Personeline Iki Günlük Hizmet Içi Egitimi Verildi
Nazilli Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birligi is birligiyle düzenlenen program çerçevesinde, Imar Kanunu, Imar Yönetmeligi, Zabita Yönetmeligi, Kabahatler Kanunu ve 7201 sayili Tebligat Kanunu konularinda Belediye personeline üç ayri egitimci tarafindan egitim verildi.

Nazilli Belediyesi Insan Kaynaklari Müdürlügü tarafindan programlanan ve iki gün süren egitimler Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda gerçeklestirildi.

Imar Kanunu - Imar Yönetmeligi Egitimini Ayse Ünal, Zabita Yönetmeligi egitimini Yasemin Sezgin, Kabahatler Kanunu 7201sayili tebligat Kanunu egitimi de Ahmet Okay tarafindan verildi.

Egitim Programlarina periyodik araliklar ile takip eden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Belediyemiz ve Türkiye Belediyeler Birligi is birligiyle Imar Kanunu, Imar Yönetmeligi, Zabita Yönetmeligi, Kabahatler Kanunu hususunda iki gün süren egitim seminerlerinin oldukça faydali oldugunu düsünüyorum. Birbirinden degerli egitmenlerimizden personelimiz çok önemli konularda bilgi aldi. Bu tür egitimleri Insan Kaynaklari Müdürlügümüzün programlamalariyla tüm birimlerimizde vermeye devam edecegiz. Emeklerinden dolayi kiymetli hocalarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA