Hirsizlik Zanlisi Çaldigi Altinlarla Birlikte Yakalandi

İçel’in Silifke ilçesinde bir evden yüklü miktarda altin ve para çalan süpheli, jandarma ekiplerince yakalanirken, çalinan altinlar ormanlik alanda gömülü halde bulundu.

Hirsizlik Zanlisi Çaldigi Altinlarla Birlikte Yakalandi
Il Jandarma Komutanligindan yapilan açiklamaya göre, Silifke’nin Yesilovacik Mahallesi’nde yasayan bir sahis, evde olmadigi bir sirada 11 cumhuriyet altini, 2 yarim altin, 39 çeyrek, 5 yüzük, 7 çift küpe ve 1 altin künyeden olusan ziynet esyasi ile 11 bin lira parasinin çalindigi belirterek jandarma ekiplerine basvurdu.

Sikayet üzerine harekete geçen Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ekipleri, zanlinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Bölgedeki güvenlik kameralarini da incelemeye alan ekipler, tespit ettikleri süphelisi yakalayarak gözaltina aldi. Sorgusunda hirsizlik olayini kendisinin gerçeklestirdigini itiraf eden zanli, çaldigi ziynet esyalarini da ormanlik alana gömdügünü söyledi.



Çalinan ziynet esyalari ve nakit para, jandarma ekiplerince gömülü oldugu yerden çikarilarak sahibine teslim edilirken, mahkemeye sevk edilen zanli tutuklandi.
Kaynak: İHA