Erzincan Polisinden Engelli Çocuga Dogum Günü Sürprizi

Erzincan’da, engelli Canahmet Seçgin 16’nci yas gününü, polis ekipleri tarafindan hazirlanan sürprizle kutladi.

Erzincan Polisinden Engelli Çocuga Dogum Günü Sürprizi
Erzincan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli yunus ekipleri, Engelliler Haftasi münasebetiyle, engelli çocugun dogum gününü kutlayarak ona sürpriz yapti. Habersiz bir sekilde engelli çocugun ikamet ettigi eve giden polisler, apartmanda hazirladiklari pastayi ellerine alip Seçgin ailesinin kapisini çaldi. Kapiyi açan aile 3 yildir Canahmet’in dogum gününü unutmayan polisleri bu yil da görünce duygu dolu anlar yasandi. Engelli çocuk ise polis ekiplerine içtenlikle sarilarak tesekkür ettigini belirtti.

Mutlulugu gözlerinden okunan özel çocugun ailesi, Canahmet’in polisleri, özellikle yunus ekiplerini çok sevdigini, onlari gördügü her yerde yanlarina gittigini söyledi.



Canahmet Seçgin’in babasi Barbaros Seçgin çok duygulandiklarini ve çok mutlu olduklarini ifade ederek, “10-16 Mayis tarihleri arasinda Engelliler Haftasi malum. Canim oglum Canahmet’in de bugün dogum günü. Yaklasik 3 senedir bu sürprizi yapan basta Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a ve emniyet teskilatina, yunus polisi arkadaslarimiza çok tesekkür ederiz. Oglum Canahmet engelli oldugu kadar da güler yüzüyle her seyi ifade etmek istiyor. Canahmet’in güler yüzü her seye yetiyor. Bu sürprizde emegi geçen herkese tekrardan çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA