Denizli'de Araç Sahipleri Için Yeni Bir Bakim Onarim Servisi Hizmet Girdi

Araç bakim onariminin yani sira birçok hizmetiyle sektörün önemli markalarindan olan ve tüm onarim islemlerinde 2 yil isçilik garantisiyle müsteri memnuniyeti olusturan Auto King, araç sahiplerine çözümler sunabilmek için Denizli’de hizmet vermeye basladi.

Denizli'de Araç Sahipleri Için Yeni Bir Bakim Onarim Servisi Hizmet Girdi


Denizli’de araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Araç sahiplerinin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarini karsilayabilen, otomobil onarim ve bakim sektörünün Türkiye’de devi olan Auto King, Denizli’de yeni yönetimi ve yenilenen enerjisiyle kapilarini açti. Auto King Denizli; Ankara Bulvari üzerinde araç sahiplerine hizmete basladi.

Auto King Denizli Otomotiv ortaklari Samil Sahin ve Semih Becer’in yönetiminde, konusunda uzman sertifikali teknik ekip, uzman müsteri temsilcileri ve danisma kadrosuyla hizmet veren bu merkezden Denizli’de araç sahipleri, sorunlarina çözüm bulacak.

Araç sahiplerinin odak noktasi olan Auto King Denizli, birçok dalda müsterilerine hizmet sunuyor. Mini Onarim, Mekanik Onarim, Hasar Onarimi, Oto Bakim Koruma ve Mobil Parça Onarimi gibi ana baslikli hizmetlerinin adi altinda onlarca hizmetiyle, müsterilerini tüm ihtiyaçlarina ve sorunlarina çözüm ortagi oluyor.

Auto King, Türkiye’nin dört bir tarafinda hizmet veren servislerinde tüm onarim islemlerinde, 2 yil isçilik garantisi vererek farkliligini ortaya koyuyor. Auto King; TSE 13168 Hizmet Yeterlilik Belgesi, TSE 12047 ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standartlari çerçevesinde sundugu hizmetleriyle yüzde 99 müsteri memnuniyetine ulasmis öncü kurum olma özelligiyle dikkat çekiyor.

“Denizli’de olmaktan mutluyuz”

Auto King Denizli Servis Bayi Ortagi Samil Sahin, Denizli’de olmaktan ve Denizli halkina hizmet vermekten duydugu mutlulugu dile getirerek, “Uzun yillardir edindigimiz tecrübe ve birikimi Denizli halkimiza sunmaktan onur duyuyorum. Yenilenen enerjimizle, müsteri memnuniyeti odakli çalismamizdan ödün vermeksizin Denizli’de araç sahiplerinin çözüm noktasi olacagiz. Tecrübeli ve uzman ekibimizle; araç bakim, onariminda müsterimizin otomobiliyle ilgili tüm ihtiyaçlarini bu çati altinda karsilayacagiz. Sundugumuz hizmetlerin yelpazesinin genis olmasi, parça onarimi, güçlü yedek parça agimizla müsterimizin hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf etmesini sagliyoruz. Ben tüm Denizli halkimizi hem bilgi almak, çayimizi içmek, araç bakim ve onariminda ihtiyaçlarini karsilamak için Auto King Denizli’ye bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA