Aydin Devlet Hastanesi Yönetimi Engelli Personeller Ile Bir Araya Geldi

Aydin Devlet Hastanesi yöneticileri 10-16 Mayis Engelliler Haftasi vesilesi ile engelli personeller ile bir araya gelirken, Aydin Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan, "Sevgi ve sayginin asamayacagi engel yoktur" dedi.

Aydin Devlet Hastanesi Yönetimi Engelli Personeller Ile Bir Araya Geldi


Aydin Devlet Hastanesi’nde konferans salonunda düzenlenen toplantiya Hastane Bashekimi Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Seviye Taç ve Saglik Bakim Hizmetleri Müdür Yardimcisi Filiz Oba, toplantida engelli personeller ile tek tek görüserek istek ve taleplerini dinleyip not aldi. Engelli personeller de çalisma hayatlarindaki zorluklardan bahsederek hastane yönetimine kendilerine verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti.

Aydin Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan, salonda bulunan personeller ile birlikte çalismaktan duydugu mutlulugu belirterek, tüm personele çaba, gayret ve özverilerinden dolayi tesekkürlerini iletti. Sevgi ve sayginin asamayacagi engelin olmadigini hatirlatan Türkkan, "Bugünün kutlama degil, engelin ne zaman bizim de karsimiza çikacagini düsünerek yasadiklarini anlamak ya da bizim yasattigimiz zorluklarin farkinda olma günü olmasi gerektigi düsünüyorum. Engelli bireylerimiz için yaptiklarimizin aslinda toplum için yaptigimizi aklimizdan çikarmamiz gerektigini unutmamaliyiz. Sevgi ve sayginin asamayacagi engel yoktur. Birbirimizin özgürlügünü kisitlamadan ve hayati paylasmak için hep birlikte engelleri kaldirdigimiz bir dünya kurmaliyiz. Engelli bireylere acinasi gözlerle degil hayranlikla bakmaliyiz. Çünkü onlar kendi engellerini astigi halde bizler zihnimizdeki engelleri asmakta zorlaniyoruz. Aydin Devlet Hastanesi olarak engelleri asan tüm engelli bireylerimizin 10-16 Mayis Engelliler Haftasini kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA