10 Ülkeden 15 Sosyal Medya Fenomeni Alanya'yi Tanitacak

Alanya Turizm Tanitma Vakfi (ALTAV), 10 ülkeden 15 sosyal medya fenomenini Alanya’ya getirdi. Tanitim çalismalari çerçevesinde milyonlarca kisiye ulasilmasi bekleniyor.

10 Ülkeden 15 Sosyal Medya Fenomeni Alanya'yi Tanitacak
ALTAV katkilariyla 17-20 Mayis tarihleri arasinda 10 ülkeden 15 sosyal medya fenomeni Alanya’da içerik üretecek. Rusya, Finlandiya, Sirbistan, Bosna Hersek, Hirvatistan, Kirgizistan, Özbekistan, Kazakistan, Polonya ve Türkiye’den Alanya’ya gelecek olan fenomenler, uluslararasi tanitim çerçevesinde çesitli etkinliklerde bulunacak ve sosyal medya hesaplarindan paylasim yapacaklar.

Alanya tanitim çalismalarini çesitlendirerek sürdürdüklerini ve tanitim alaninda sosyal medyayi aktif kullandiklarini söyleyen ALTAV ve Alanya Turistik Isletmeciler Dernegi (ALTID) Baskan Yardimcisi Mehmet Dahaoglu, “Alanya’da agirlayacagimiz sosyal medya fenomenleri burada bir yandan Alanya’nin dogal ve kültürel alanlarini gezip görecekler bir yandan da gastronomi ve gece hayati turlarina katilacaklar. Özellikle yöresel yemekler konularinda ilgi çekici programlar hazirladik. Misafirlerimiz yasam tarzi, tatil, güzellik, moda, sov, aile, literatür, fotografçilik ve müzik temalarinda içerik üreterek sosyal medya hesaplarinda paylasim yapacaklar” dedi.

Kaynak: İHA