Kuyumcu Hirsizi Diyaliz Merkezinde Yakalandi

Diyarbakir‘in Yenisehir ilçesinde iki ay önce bir kuyumcudan altin çalan süpheli, diyaliz merkezinde yakalandi. Emniyet ve adliye islemleri tamamlanan süpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuyumcu Hirsizi Diyaliz Merkezinde Yakalandi
Alinan bilgilere göre, Yenisehir ilçesi Sehitlik Mahallesinde bulunan bir kuyumcuda 11 Mart 2022 tarihinde kimligi belli olmayan bir süpheli tarafindan gerçeklestirilen “Nitelikli Yagma” olayi ile ilgili Diyarbakir Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, yapmis oldugu çalismada, süphelinin isyerine girdigi, belinden silahi çikararak kuyumcuya dogrulttugu, dört adet altin bilezigi kuyumcudan silah zoruyla alarak kaçtigini tespit etti.

Sorusturmayi detaylandiran polisi ekipleri, süphelinin A.S’nin (54) gerçeklestirdigini belirledi. A.S., 2 ay boyunca titizlikle devam eden yakalama çalisma ve takip sonucunda 9 Mayis 2022 günü Baglar ilçesinde bir yakininin tedavi gördügü diyaliz merkezinde ziyareti esnasinda olayda kullandigi tabancayla birlikte yakaladi.

Süphelinin Asayis Müdürlügünde tamamlanan islemlerin ardindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildigi kaydedildi.
Kaynak: İHA