Kizilay Aydin'dan, Ankara Çikarmasi

Türk Kizilay’inin olagan genel kurulu ile ilgili açiklamalarda bulunan Kizilay Efeler Sube Baskani Emrah Yavuz; “Kizilay, Türkiye’nin gururu, insanligin umududur” dedi.

Kizilay Aydin'dan, Ankara Çikarmasi
Dünya genelinde 154 yildir zor durumda olanlara yardima kosan Kizilay’in Ankara’da gerçeklesen 103. Genel Kurulu Toplantisi’na Aydin ekibi de tam katilim sagladi. Genel kurula, Kizilay Aydin Sube Baskanligi koordinesinde Efeler Sube Baskanligi, Nazilli Sube Baskanligi ve ilçe temsilcilikleri katilim saglarken, delegelere Genç Kizilay Aydin Teskilati eslik etti. Yogun bir katilim ile gerçeklestirilen kongrenin hayirli olmasini dileyen Kizilay Efeler Sube Baskani Emrah Yavuz ise yeniden baskan seçilerek güven tazeleyen Kizilay Genel Baskani Kerem Kinik’i tebrik etti.

Genel kurul sonrasinda açiklamalarda bulunan Kizilay Efeler Sube Baskani Emrah Yavuz; “157 yillik köklü geçmisimizle ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olan Türk Kizilay’imizin Ankara’da gerçeklesen 103. olagan genel kuruluna katilim sagladik. Türkiye’nin Gururu, Insanligin Umudu sloganimiz la gerçeklesen kongremizin hayirlara vesile olmasini diliyorum Sayin Genel Baskanimiz Dr. Kerem Kinik’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA