Beyoglu'nda 'Beni Sikistirdin' Kavgasi Açiklamasi IETT Soförüne Yumrukla Saldirip Küfretti

Kabatas’ta bir servis minibüsü sürücüsüyle kendisini sikistirdigini iddia ettigi IETT soförü arasinda kavga çikti. Araçtan inen servis aracinin sürücüsü otobüsü yumruklayip küfür ederken, o anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Beyoglu'nda 'Beni Sikistirdin' Kavgasi Açiklamasi IETT Soförüne Yumrukla Saldirip Küfretti
Olay, geçtigimiz Çarsamba günü aksam saatlerinde Beyoglu Kabatas Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre Eminönü-Besiktas seferini yapan 34 AL 7196 plakali IETT otobüsünün soförü seyir halindeyken, bir servis minibüsünü sikistirdi. Ardindan iki sürücü arasinda tartisma çikti. Tartisma sirasinda minibüsten inen sürücüsü ve yanindaki kadin IETT otobüsünün soförüne tepki gösterdi. Zaman zaman hakaretler de savuran sürücü, IETT otobüsüne de yumrukladi.

Otobüsü yumruklayip, küfür etti

Bu sirada IETT otobüsünde bulunan yolcular da olani biteni saskinlikla izledi. Tartisma nedeniyle trafikte yogunluk da olustu. Bir vatandas trafikte yogunluk olustugunu söyleyerek minibüs sürücüsünü sakinlestirdi. Kisa süre sonra minibüs sürücüsü ve yanindaki kadin araçlarina binerek olay yerinden ayrilirken, o anlar ise cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Taraflar ise birbirlerinden sikayetçi olmadi.
Kaynak: İHA