Baskan Vekili Aydin Gençleri Unutmadi

Van’in Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, "15-21 Mayis Gençlik Haftasi" dolayisiyla gençleri unutmadi.

Baskan Vekili Aydin Gençleri Unutmadi
Belediyeye bagli Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan Van YYÜ ögrencilerine yönelik Belediye Baskan Vekili Aydin’in talimatlari ile bir dizi etkinlik düzenlendi.

Gençlik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde YYÜ Ögrenci Konseyi, toplu tasima araçlariyla önce Ipek Park getirildi.

Burada ögrenciler buz pateni pistinde doyasiya kayarak, Ters Ev de fotograf çektirerek keyifli dakikalar yasadi. Ardindan yemyesil ortami ve essiz güzellikleri barindiran Van Kalesi’nde ögrencilere yemek ve semaver çayi ikraminda bulunuldu. Eglencenin doruklara çiktigi gezide, ögrenciler tüm katilimcilarla birlikte yakan top, ip atlama, futbol, voleybol oynayarak halaylar çektiler. Daha sonra hep birlikte Hüsrev Pasa Camisi ve Horhor Çesmesi’nin tarihine dogru yolculuga çikan ögrenciler, doga gezisinin yani sira tarihi bilgilere de sahip oldular.

Etkinlikten duyduklari memnuniyeti dile getiren Ögrenci Konseyi Baskani Ferhat Demir, zorlu ve sikici geçen ders maratonunun arasina böylesine bir etkinlik sunduklari için Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin’a ve emegi geçen herkese tesekkürlerini bildirdi.
Kaynak: İHA