Baskan Dogan Açiklamasi 'Engelsiz Bir Emet Sözü Veriyorum'

Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan 10-16 Mayis engelliler haftasinda belediye tarafindan organize edilen engelli vatandaslar ve aileleri ile bir araya geldi.

Baskan Dogan Açiklamasi 'Engelsiz Bir Emet Sözü Veriyorum'
Emet Termal Resort Emeti Hatun Salonunda belediye ve Emet Sakatlar Dernegi koordinesinde gerçeklestirilen geceye Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Baskani Hüseyin Dogan, Ilçe Jandarma Komutani Neset Öztürk, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, AK Parti Ilçe Baskani Süleyman Ciner, Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ramazan Seval, Soförler Odasi Baskani Ali Ceyhan, Emet Sakatlar Dernegi Baskani Ibrahim Özdek, Dr. Fazil Dogan Devlet Hastanesi Bashekimi Rukiye Kara, engelli vatandaslar, çocuklar ve aileleri katildi.

Günün anlam ve önemini belirten konusmayi Emet Sakatlar Dernegi Baskani Ibrahim Özdek yapti. Baskan Özdek destekleri için Kaymakam Çiçek ve baskan Dogan’a tesekkür etti.

Düzenlenen gecede yaptigi konusmada iki yildan beri pandemi nedeniyle bu tür organizasyonlar yapamadiklarini ifade eden Baskan Hüseyin Dogan, ” Ramazan ayi ile birlikte pandemi yasaklarinin çogunlugun kalkmasiyla halkimizla bu tür organizasyonlarda bir araya gelmeye basladik. Emet Sakatlar Dernegi Baskanimiz Ibrahim Özdek’le koordineli çalisma ile bugün sizlerle bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyorum. Sizler bizlere rabbimizin emaneti kiymetlilerimizsiniz. Iki yil önce kaybettigimiz Dernek Baskanimiz Mustafa Mutlu abimizin de bugün bizlerle berber olmasini arzulardik. Onu özlüyoruz. Mekani cennet olsun, rabbim ailesine ve sevenlerine sabirlar versin” dedi.

Konusmasinda Emet’te zorlu bir sürecin basladigini ve komple alt yapinin modernize edilecegine deginen Dogan, ” Bu süreçte elimizden geldigince engelli vatandaslarimizin da rahatsiz olmamasi için çalisacagiz. Ayrica alt yapi çalismalari tamamlandiktan sonra üst yapi çalismalarina geçecegiz. Üst yapi çalismalarinda engelli vatandaslarimizin hayatini kolaylastirma adina projeler üretecegiz. Üst yapi çalismalarinda engelsiz bir Emet için söz veriyorum “diye konustu.

Gece de protokol üyeleri engelli çocuklara çesitli oyuncaklar, ailelerine çiçek ve Türk Bayragi dagittilar.
Kaynak: İHA