Vali Erin Kamu Yöneticileriyle Helallesti

Sanliurfa Valisi Abdullah Erin, Sanliurfa’dan ayrilmadan önce kamu kurumlarinin yöneticileri ve Valilik personeliyle bir araya gelerek helallesti.

Vali Erin Kamu Yöneticileriyle Helallesti
Önceki gün açiklanan valiler kararnamesiyle mülkiye basmüfettisi olarak görevlendirilen Vali Abdullah Erin, kamu kurumlarinin yöneticileri ve valilik personeliyle bulustu. Valilik konferans salonunda gerçeklesen bulusmada, yeni dönemin herkese hayirlar getirmesini dileyen Vali Erin, “Yeni gelen valimiz de meslekte temayüz etmis, son derece basarili, çaliskan, gayretli bir kardesimiz. Insallah bizden daha iyisini yapacak, buna inaniyorum. Yapilacak çok is var ve bu isler ancak yardimlasarak, konusarak ve birlik beraberlik içerisinde hareket ederek basarilabilir. Ilk gün söyledigimiz sözle son gün söyledigimiz aynidir. Bismillah’la basladik ve böyle bir sehirde hizmet etmeyi nasip ettigi için Rabbime sükrettim, uygun gördükleri için Cumhurbaskanimiza da tesekkür ettim. Allah rizasindan baska bir beklentimiz yoktur. Allah’in rizasina muhalif, hakka hukuka aykiri hiçbir isin içerisinde olmayacagiz” dedi.

“Randevu sistemini isletmeyecegiz”

Vali Erin, konusmasinin devaminda, “Kapilarimiz ve gönlümüz her türlü hizmetin en iyisini hak eden bütün insanlarimiza ayni seviyede ve ayni agirlikta açik olacaktir. Randevu sistemini isletmeyecegiz. Üç milyona yakin nüfusuyla bu sehirde kim valisiyle görüsmek istiyorsa valilikte bulundugumuz süre içerisinde gelip görüsebilir, derdini anlatabilir. Zamanimizin çogunu vatandasimizin arasinda geçirdik. Nerede olursak olalim gelip derdinizi anlatabilirsiniz dedik. Görevimizin sorumlulugu ve vebalinin bilinciyle uykularimizin kaçtigi, birçok kriz dönemlerinde sabahladigimiz yüzlerce gece var. Vatandasimizin refahina, güvenligine, huzuruna halel gelmesin diye ailemizi, evimizi, zamanimizi ve sagligimizi düsünmeden hareket ettik, Allah’in rizasini kazanalim diye. Mevki, makam, koltuk kazanalim diye degil. Ilk gün söyledigim seye dönüp bakarsaniz o zaman da ifade ettigim sey buydu. Ilkelerimizden kesinlikle taviz vermeyecegiz, hep yapici olacagiz, hep iyinin ve iyiligin yaninda yer alacagiz. Güçlüye sadece güçlü oldugu için daha fazla izzet ikram yapmadik. Allah her seyi en iyi bilen, en iyi gören ve en iyi sahit olandir. Bilerek haktan hakkaniyetten ayrilmadik. Bilerek kimsenin hakkina girmedik. Kimseye haksizlik etmemeye gayret ettik. 2017’den bu yana Sanliurfa’nin alt yapidan üst yapiya, egitimden sagliga, sanayiden tarima ve birçok alanda yapilan hizmetleri anlatacak degilim. Allah devletimize zeval vermesin. Allah milletimize hep böyle basi dik ve bütün dünya milletleri içerisinde sahip oldugumuz o sanli serefli tarihe ve o ecdada yakisir bir sekilde dimdik ayakta durmayi nasip etsin. Sanliurfa’da görev yaptigimiz bes yillik süreç içerisinde bilmeden gönlünü kirdigimiz, hakkina girdigimiz, incittigimiz arkadaslarimiz haklarini helal etsinler. Bizim varsa hakkimiz helal olsun” sözleriyle helallik istedi.
Kaynak: İHA