Kütahya Belediyespor Bünyesinde 14 Bransta Bin 300 Lisansli Sporcu Bulunuyor

Kütahya Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, Dumlupinar Üniversitesi’nde iki gün sürecek olan Game Jam etkinligine katilarak, Kütahya Belediyesi’nin gençlere her zaman destek oldugunu vurguladi.

Kütahya Belediyespor Bünyesinde 14 Bransta Bin 300 Lisansli Sporcu Bulunuyor
Kütahya Dumlupinar Üniversitesi’nde ilk kez düzenlenen ve iki gün sürecek olan Game Jam etkinliginin açilisina katilan Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, gençlere önem verdiklerini ve desteklerini ifade etti.

Baskan Vekili Damci, “Çagimizin, gençligin ve son dönemde yatirimcilarin ilgi odagi olan oyun sektörü ülkemizde her geçen gün biraz daha deger kazaniyor. Yapilan arastirmalara göre Google Play’de 178 bin oyun arasinda 2 bin 600’den fazla Türk yayinci var. Kütahya Belediyesi olarak üretken olan her sektörün hep yaninda durduk, destek olmaya da devam edecegiz. Özellikle gençlerimizin üretken olmalari, takim olarak çalismalari noktasinda desteklerimiz sürecek. Kütahya Belediyespor bünyesinde 14 bransta 1300 lisansli sporcumuz bulunmakta. Gelismekte olan spor kategorisinde olan e-spor alanina bizde katilim saglayacagiz. Kurulusun ve kurtulusun kenti Kütahya’da düzenlenen bu etkinligin 30 Agustos Zafer Bayrami’mizin 100. Yili olmasi sebebiyle kurtulus temasi ile yapilmasina katki veren organize eden herkese tesekkür ediyorum. Kütahya Belediyesi olarak ögrencilerimize kapilarimizi sonuna kadar açiyoruz. Etkinliklerimizi gençlerimizle is birligi içinde yapiyoruz” dedi.

Baskan Vekili Damci, yapilan açilis konusmalarinin ardindan Game Jam etkinligine katilan gençlerle sohbet etti.
Kaynak: İHA