Kargocu Ile Anlasamadi, Arkadaslariyla Ortaligi Birbirine Katti

Esenyurt’ta bir kargo dükkaninda çikan anlasmazlik, taraflardan birinin arkadaslarini çagirmasiyla biçakli kavgaya dönüstü. Dakikalarca süren olayda bir kadinin saldirgan sahislara müdahale etmesiyle olay son bulurken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz hafta Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre bir kargo dükkanina gelen müsteri, çalisanlar ile bir konuda anlasamayinca aralarinda tartisma çikti. Yasanan olay sonrasinda öfke ile dükkandan ayrilan sahis, dakikalar sonra arkadaslari ile tekrar isyerine geri geldi. Biçak ile dükkana dalan sahislar, çalisanlari darp etmeye basladi.

Gözü dönmüs saldirganlar dakikalarca içeride terör estirirken, isyerinde çalisan bir kadin kavgaya müdahale ederek sahislari disari çikartti. Olay sonrasinda saldirganlar geldikleri araçlarla kayiplara karisirken, darp edilen çalisanlar polis ekiplerine haber verdi. Konu hakkinda çalisma baslatan polis ekipleri çok geçmeden saldirganlari yakalayarak karakola götürürken, yasanan o anlar anbean güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA