Baskan Isik'a 'Yilin En Basarili Belediye Baskani' Ödülü

Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, Türkiye Kamu Çalisanlari Dernegi (Kamu-Der) tarafindan düzenlenen ödül programinda “Yilin En Basarili Belediye Baskani” ödülünü aldi.

Baskan Isik'a 'Yilin En Basarili Belediye Baskani' Ödülü
Kamu Görevlileri ve Çalisanlari Dernegi Genel Baskanligi etkili bir saha çalismasi sonucunda yilin belediye baskanlarini seçti. Dernegin hayata geçirilen yatirimlar, sosyal projeler ve vatandas memnuniyeti arastirmalarina göre Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, yilin Belediye Baskani seçildi.

Daha önceki yillarda da Kamu-Der tarafindan bir kez yilin milletvekili, 2019 yilinda da yilin baskani ödülüne layik görülen Baskan Isik, “Böyle bir organizasyonda emegi geçen herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Biz çalismak zorundayiz. Aslinda görevimizi yapiyoruz ama tabi böyle onurlandirilmak bizi daha çok kamçiliyor. Benim bu Kamu-Der’den aldigim 3. ödülüm. Ilk ödülümü milletvekili iken yilin milletvekili olarak almistim. Ikinci ödülümü 2019’da yilin Belediye Baskani olarak aldim. 2022 yilinda Rabbim bir kez daha nasip etti. Bu ödüle bizi layik görenlere tesekkür ediyorum. Ödülü, tüm belediye çalisanlarimiz ve hemserilerimiz adina almanin onurunu yasiyorum” dedi.

Ödül törenine, Aile ve Politikalar Bakan Yardimcisi Fatma Öncü, milletvekilleri, büyüksehir, il, ilçe belediye baskanlari, Kamu-Der Genel Baskani Cevdet Bastug ile isadamlari katildi.

Kaynak: İHA