Ahmet Selçuk Ilkan, 12. Kocaeli Kitap Fuari'na Katildi

12. Kocaeli Kitap Fuari’nda ünlü sair Ahmet Selçuk Ilkan, hos muhabbeti ve siir dinletisi ile kitapseverlere keyifli anlar yasatti.

Ahmet Selçuk Ilkan, 12. Kocaeli Kitap Fuari'na Katildi
Birçok yazar, yayinevi, imza günü ve diger etkinliklerle devam eden 12. Kocaeli Kitap Fuari’nda ünlü sair ve sarki sözü yazari Ahmet Selçuk Ilkan “Nasil Sair Oldum” söylesisi ve siir dinletisinde sevenleri ile bir araya geldi. Ahmet Selçuk Ilkan, muhtesem siir dinletisi ile kitap fuarina gelen vatandaslarin keyifli dakikalar yasatti. Dinletisinde sevilen siirlerin arasinda konusan Ilkan, “Evet bir yani dogru ben ayriliklarin sairiyim, sizler benim için mutluluklarin siirisiniz” dedi.

Siir dinletisine katilimcilar yogun ilgi gösterdi.

"Gönüllere de imza atmak istedim"

Siir dinletisinde sevilen siir ve sarki sözlerini seslendiren Sair Ahmet Selçuk Ilkan, “Insan neye asiksa onun pesinden kosar. Buraya kosarak geldim ama sadece kitaplara imza atmak için degil. Burada ayni zamanda siir dinletisi ile gönüllere de imza atmak istedim. “Hani Bizim Sevdamiz” adli sarkiyi seslendiren Ilkan, bu eseri Kocaeli halkina, Kocaeli Kitap Fuarini düzenleyen ve görev alan herkese hediye etti. Artik Sevmeyecegim adli eserle kitapseverlere veda eden Ahmet Selçuk Ilkan, “Isterim ki tüm kitap fuari gibi can cana, sicak ve samimi bir ortamda gerçeklessin, belediyemize sanata destek verdigi için tesekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA