Kargi Fen Lisesi'nde Bilim Fuari Açildi

Kargi Fen Lisesi’nde bilim Fuari açildi.

Kargi Fen Lisesi'nde Bilim Fuari Açildi
Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen proje tanitimda toplantisinda bir konusma yapan Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Genç "Fen lisesinde güzel seyler oluyor demistik. Olmaya da devam ediyor. Ögretmenlerimiz düzeldi. Egitimciler düzeldi. Sanliurfa ve Gaziantep’e gittik. Ufak tefek eksiklerimiz var, onlari elimizden geldigi kadar gidermeye gayret gösteriyoruz. Türkiye genelinde Fen Liselerinin büyük çogunlugunda olan sikintilarin bir bölümü bizde de var ancak telafi etmek için gayret gösteriyoruz. Bu etkinlikler, deneme sinavlari, kaynak kitaplar, ögretmenlerinizin 24 saat sizlerle olmasi, özveriyle çalismalari sizin için bir kazançtir’’ seklinde konustu.



’Çorum’da fuar açan 8 okuldan biriyiz’

Fuar hakkinda bilgi veren proje yürütücüsü A. Münip Tabakoglu’da "Ilimizde Bilim fuarini gerçeklestiren 8 okul var. Bizde bu okullardan bir tanesiyiz. 9 Arastirma, 9 uygulama olmak üzere toplam 18 projemiz yer aliyor. Bu projelerimizde 55 ögrenci, 9 ögretmen görev aliyor’’ dedi.

Fuar açilisina törenine Ilçe Müftüsü Mahmut Ulusahan, Tarim ve Orman Müdürü Burak Coskun, Mili Egitim Sube Müdürleri Ugur Uluçay ve Kenan Yildiz, ögretmen ve ögrencileri katildi.

Kaynak: İHA