Çorum'daki Spor Tesislerin Tadilati Için 22 Milyon TL Ödenek

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oguzhan Kaya, Çorum’da tadilat gerektiren spor yatirimlari için 22 milyon TL ödenek sagladiklarini açikladi.

Çorum'daki Spor Tesislerin Tadilati Için 22 Milyon TL Ödenek
Geçtigimiz günlerde Çorum’a gelen Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, bakanliga ait devan eden yatirimlari incelemis, bazi tesislerin durumu hakkinda bilgiler almisti.

Bakan Kasapoglu’nun ziyaretinin ardindan bakanlik bürokratlariyla bir araya gelen Milletvekili Av. Oguzhan Kaya, tadilat gerektiren spor tesisler ile ilgili durum degerlendirmesinde bulundu.

Bakan Kasapoglu’nun direktifleri dogrultusunda bakanlik yatirim ve isletmeler genel müdürlügü tarafindan tadilat bütçesinin hazirlandigini kaydeden Milletvekili Oguzhan Kaya, merkez Mahmut Atalay Gençlik Merkezi, merkez Tevfik Kis Spor Salonu, merkez TOKI Spor Salonu, merkez TOKI Atletizm pisti, merkez Mimar Sinan Sentetik sahasi, Mecitözü, Bayat, Alaca Sungurlu Mahmut Atalay, Ugurludag ve Osmancik Spor Salonu’nun tadilat yapilacak tesisler oldugunu açikladi.

Milletvekili Kaya, bakim yapilacak tesisler için gerekli ödenegin il müdürlügü hesabina aktirildigini açiklarken, önümüzdeki günlerde de tadilat ihalelerinin yapilarak çalismalarin baslatilacagini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA