TESK Baskani Palandöken Açiklamasi 'Kendini Gelistirmek Isteyen Esnafimiz, Egitimlerimize Katilmali'

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlari Konfederasyonu (TESK) Genel Baskani Bendevi Palandöken, “Kendini gelistirmek ve risklerden uzaklasmak isteyen her esnafimiz genelge ile tüm teskilatimiza duyurdugumuz bu egitimlere katilmali ve bu firsati iyi degerlendirmeli” dedi.

TESK Baskani Palandöken Açiklamasi 'Kendini Gelistirmek Isteyen Esnafimiz, Egitimlerimize Katilmali'
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlari Konfederasyonu (TESK) Genel Baskani Bendevi Palandöken, esnafa özel ücretsiz ve katilim belgeli sigorta ve risk egitimlerine iliskin yazili bir açiklama yapti.

Yalnizca esnafa özel ücretsiz ve katilim belgeli sigorta ve risk egitimlerinin Mayis programinin da belli oldugunu bildiren TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken, “Tüm esnafimizin risklerini bilmesi ve kendini gelistirmesi için her ay düzenli olarak ücretsiz verilen sigorta ve risk bilinci egitim programlarina katilmaya davet ediyorum. Kendini gelistirmek ve risklerden uzaklasmak isteyen her esnafimiz genelge ile tüm teskilatimiza duyurdugumuz bu egitimlere katilmali ve bu firsati iyi degerlendirmeli. Ücretsiz ve katilim belgeli olan bu egitimlere hala kayit olmayan esnafimiz bu egitimlere kosarak katilmali ve mutlaka faydalanmali” dedi.

Mayis ayi programinda da sigorta ile ilgili çesitli konularin ele alinacagini belirten Palandöken, “Konfederasyonumuz, DMW Uluslararasi Diplomatlar Birligi ve Türkiye Sigorta Birligi isbirligimiz ile birlikte esnafa verilen sigorta ve risk bilinci egitimleri devam ediyor. Mayis ayinda AXA, DASK, HDI, Türkiye Sigorta, Quick Sigorta ve TSEV kurumlarindan egitmenler ile çesitli konular ve soru cevaplar, dikkat edilecek hususlar hakkinda verimli bir online egitim daha olacak. Yilsonuna kadar sürecek bu egitimler kendini gelistirmek isteyen esnaf için biçilmis kaftan” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA