Tahtali Göleti Cazibe Merkezi Olacak

Derince Belediyesi’nin Tahtali Göleti Doga Park projesini tamamlamasiyla birlikte bölge cazibe merkezi haline getirilecek.

Tahtali Göleti Cazibe Merkezi Olacak
Derince Belediyesi’nin Tahtali Göleti Doga Park’ta çalismalari devam ediyor. Bölgedeki turizm potansiyelini ortaya çikartacak olan Doga Park projesi çerçevesinde ilk olarak Tahtali Göleti çevresinde yollar tesviye edilip, düzeltildi. Ilk etap çalismalari ile bölgede ürün satis alani, sadirvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanmasinin ardindan mangal yerleri de tamamlanarak kullanima sunuldu.

Tahtali Göleti Doga Park projesi çerçevesinde bölgedeki ikinci etap çalismalari da sürüyor. Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, beraberinde Belediye Baskan Yardimcisi Abbas Bayrak ve meclis üyesi Mustafa Morgül ile birlikte bölgeye giderek devam eden çalismalari yerinde inceledi. Proje ile birlikte bölgede misafirhane, yemekhane, basketbol sahasi, restoran, kafe ve teras alani, ürün satis yerleri, su sporlari tesisinin yapimina devam ediliyor. Yaklasik 8 bin metrekare alan üzerinde yapilacak bu çalismalarin tamamlanmasinin ardindan üçüncü etap düzenlemelerine geçilecek. Son olarak bölgeye yapilacak karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüs yollari ile Doga Park projesi tamamlanacak.
Kaynak: İHA