Pursaklar Belediyesinden Engelliler Haftasinda Piknik Söleni

Pursaklar Belediyesi, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi etkinlikleri çerçevesinde, Engelliler Sosyal Tesisindeki özel gereksinimli çocuklara ve gençlere yönelik Piknik Söleni düzenledi.

Pursaklar Belediyesinden Engelliler Haftasinda Piknik Söleni
Göreve gelir gelmez ilçede yasayan özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha aktif katilimlarini saglamak ve yasam kalitelerini yükseltmek amaciyla Engelliler Sosyal Tesisini hizmete açan Baskan Ertugrul Çetin, engelli çocuklarin keyif dolu vakit geçirebilmeleri için farkli sosyal aktivitelerle her zaman yanlarinda olmaya devam ediyor.

10-16 Mayis Engelliler Haftasi nedeniyle toplumda farkindalik olusturmak ve vatandaslarin engelli bireylerle empati kurmasini saglamak amaciyla çesitli etkinlikleri organize eden Pursaklar Belediyesince düzenlenen piknik söleninde, özel gereksinimli bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yasadi.

Pursaklar Belediyesi Engelliler Sosyal Tesisi tarafindan organize edilen piknik söleninde, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri, çesitli etkinliklerin düzenlendigi programda müzikler esliginde gönüllerince eglenirken, keyifli bir gün geçirme imkâni buldu.

Piknik organizasyonuna katilan Belediye Baskani Ertugrul Çetin ve Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz, Piknik Söleninde özel gereksinimli gençlerle, tek tek ilgilenirken mutluluklarina ortak oldu.

"Pursaklar’da hiçbir engelli kardesim mahzun olmayacak"

Özel gereksinimli gençlerle mutlu bir gün geçirdiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Engelliler Sosyal Tesisimizin Engelliler Haftasi münasebetiyle düzenledigi Piknik Söleninde, özel gereksinimli kardeslerimizle bir araya geldik. Piknikte kardeslerimiz, gönüllerince eglenme firsati bulurken bol bol stres atti. Hem aileleri hem de engelli kardeslerimizin yüzünden tebessüm eksik olmasin. Pursaklar’da hiçbir engelli kardesim mahzun olmayacak’’ dedi.

Kaynak: İHA