Piyanist Fazil Say'in Babasi Ahmet Say, Dualarla Son Yolculuguna Ugurlandi

Besteci ve piyanist Fazil Say’in 86 yasinda hayatini kaybeden babasi müzikolog, yayinci, öykü ve roman yazari Ahmet Say, Ankara Kocatepe Camii’nde kilinan cenaze namazi ile dualar esliginde son yolculuga ugurlandi.

Piyanist Fazil Say'in Babasi Ahmet Say, Dualarla Son Yolculuguna Ugurlandi
Besteci ve piyanist Fazil Say’in babasi müzikolog, yayinci, öykü ve roman yazari Ahmet Say, geçtigimiz günlerde Ankara’da özel bir hastanede hayatini kaybetti. 86 yasinda dünyaya gözlerini yuman Ahmet Say için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Esi Handan, oglu Fazil ve gelini Ece Dagistanli Say’in taziyeleri kabul ettigi cenaze törenine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Halklarin Demokratik Partisi (HDP) Es Genel Baskani Mithat Sancar, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, CHP Ankara Il Baskani Ali Hikmet Akilli ile sanat dünyasindan çok sayida isim ve sevenleri katildi.

Ahmet Say, ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan, göz yaslari dualar esliginde son yolculuga ugurlandi. Say’in cenazesi defnedilmek için Karsiyaka Mezarligi’na götürüldü.
Kaynak: İHA