Kumarhaneden Kovuldu, Ayaklarindan Vurulurken Böyle Zipladi

Adana’da çalistigi kumarhaneden kovulan bir kisi çikan tartismada 2 kardesiyle birlikte ayaklarindan vuruldu. O anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansirken, olayi gerçeklestiren 2 kisi adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Kumarhaneden Kovuldu, Ayaklarindan Vurulurken Böyle Zipladi
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Sariçam ilçesine bagli Incirlik Mahallesi’nde geçen 8 Mayis gece saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, kumarhanede çalistigi öne sürülen Bülent C.(46), isten çikartildi. Bunun üzerine çalistigi yere giden Bülent C., ‘Beni neden çikarttiniz’ diyerek mekandakilerle tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Fatih Y. (36), Bülent C.’yi darbetti.

Kursunlardan kaçmak için böyle zipladi

Bülent C., kardesleri Samet C. (32) ve Selçuk C. (37) ile birlikte tekrar Fatih Y.’nin yanina gitti. Çikan arbede sonucu Fatih Y. ile agabeyi Suat Y. (44) tabancalarini çikarinca, Bülent C. ile kardesleri kaçti. Fatih Y. ile agabeyi Suat Y., bir akaryakit istasyonunda yakaladiklari Bülent C. ile kardeslerine pes pese ates etti. Bülent C.’nin kursunlardan kurtulmak için zipladigi anlar güvenlik kamerasi görüntülerine yansidi. Bülent C. ile kardesleri Samet C. ve Selçuk C., silahlardan çikan kursunlarla ayaklarindan yaralanirken, süpheliler ise olay yerinden kaçti.

Akaryakit istasyonu çalisanlarinin ihbari üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik görevlilerinin ilk müdahalesini yaptigi yarali kardesler, ambulansla hastaneye kaldirildi. Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri ise süpheli Fatih Y., agabeyi Suat Y. ile kavgaya karistiklari belirlenen 6 süpheliyi gözaltina aldi. Emniyete götürülen süpheliler, Bülent C. ile kardeslerini kendilerine küfür ettikleri için yaraladiklarini öne sürdü.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Fatih Y. ile Suat Y. adli kontrol sartiyla, diger 6 süpheli ise savcilik talimatiyla serbest birakildi. Yarali kardesler Bülent C., Samet C. ve Selçuk C. ise tedavilerinin ardindan taburcu edildi.

Kumarhaneye çevrilen is yerinin ise mühürlendigi ögrenildi.
Kaynak: İHA