Kaymakam Adem Çelik Özel Sporculari Ödüllendirdi

Isparta’da düzenlenen yarismalarda basarili olan özel sporcular, Kaymakam Adem Çelik tarafindan basari belgesi ile ödüllendirildiler.

Kaymakam Adem Çelik Özel Sporculari Ödüllendirdi
Özel sporcular, aileleri, ögretmenleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Hakan Çelebioglu ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Armutoglu ile birlikte Kaymakam Adem Çelik’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Armutoglu; Egirdir’de egitim gören 13 özel gereksinimli ögrenciler için bir dizi özel programlar gerçeklestirdiklerini belirterek, ögrencilerin büyük bölümünün spor çalismalarina katildigini ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Hakan Çelebioglu ise spor çalismalari ve kazandiklari basarilar hakkinda Kaymakam Çelik’e bilgilendirmede bulundu.

Özel Egitim Ögretmeni Soner Çankiran ise Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Isparta Il Temsilciliginin düzenledigi atletizm yarismalarina Egirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Baglar Ilkokulu’nda egitim gören 6 ögrencinin bir ilki gerçeklestirerek Egirdir’e 6 il birinciligi getirdigini aktardi.

Kaymakam Çelik ögrencileri tek tek tebrik ederek, ögrencilerin basarisinda rol oynayan ögretmenlerine ve velilerine tesekkür etti ve ögrencilere sporda gösterdikleri basaridan dolayi basari belgelerini takdim etti.
Kaynak: İHA