Gençler Avrupa'yi Taniyacak

Antalya Büyüksehir Belediyesi 2022 Avrupa Gençlik Yili çerçevesinde 9 Mayis Avrupa Günü’nü Genç Gönüllülere yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantisi ile kutladi. Büyüksehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen etkinliklerde aktif olarak görev alan gençlere Avrupa’da istihdam, egitim, girisimcilik firsatlari anlatildi.

Gençler Avrupa'yi Taniyacak
Gençlerin firsatlardan haberdar olmasi amaciyla düzenlenen toplantida Dis Iliskiler Daire Baskani Zeynep Tugçe Çiftçibasi Güç, gençlere firsatlar hakkinda bilgi verdi. Daha önce Avrupa ülkelerine program çerçevesinde giden gençler ise toplantiya online katilarak tecrübelerini paylasti.

“Gençler Avrupa’yi taniyacak”

Antalya Büyüksehir Belediyesi Dis Iliskiler Dairesi Baskanligi’nin yürüttügü Erasmus+ Avrupa Dayanisma Programi projeleri çerçevesinde 11 gence Avrupa ülkelerinde istihdam, egitim, girisimcilik gibi firsatlari yerinde görmeleri için destek saglanacak. Bu sayede gençler Avrupa ülkelerini tanimis olacak. Projelere basvuru yapmak isteyen 18-30 yas arasi tüm gençler Avrupa Gençlik Portali‘na kayit yaptiktan sonra Antalya Büyüksehir Belediyesi proje ilanlarina 21 Mayis- 21 Haziran tarihleri arasinda basvuru yapabilecekler.
Kaynak: İHA