Festivalde Düzce'yi Fatma Dilber Temsil Ediyor

Bursa’da bu yil 5. defa kapilarini açan Türk Dünyasi Temali Geleneksel El Sanatlari Festivali’nde Düzce’yi Kültürel Miras Tasiyicisi Isleme Sanatkari Fatma Dilber temsil ediyor.

Festivalde Düzce'yi Fatma Dilber Temsil Ediyor
Bursa Kent Konseyi tarafindan organize edilen ve bu yil 5’ncisi yapilan Bursa Türk Dünyasi Temali Geleneksel El Sanatlari Festivali, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Fuar Alaninda kapilarini ziyaretçilerine açti.15 Mayis’a kadar açik olacak festivalde Türk geleneksel el sanatlarinin en güzel örnekleri ziyaretçilerin begenisine sunulurken ayni zamanda bilgiler de veriliyor. Bursa 2022 Türk Dünyasi Kültür Baskenti etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen festivalde 7 misafir ülkenin yaninda 25 sehirden 80 sanat dalinda 105 sanatçi agirlaniyor.

5. Bursa Türk Dünyasi Temali Geleneksel El Sanatlari Festivaline Düzce’yi temsilen Kültürel Miras Tasiyicisi Kültür Bakanligi Isleme Sanatkari Fatma Dilber katildi.

Fatma Dilber, nakis sanati ile yaptigi eserleri festivale gelenlerin begenisine sunuyor. Ayni zamanda nakis sanati ile ilgili olarak meraklilarina da bilgiler aktariliyor.
Kaynak: İHA