Büyüksehir'den Üniversite Gençlik Spor Festivali

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, gençlere yönelik etkinlikler çerçevesinde Üniversite Gençlik Spor Festivali düzenliyor. Spor A.S. tarafindan 21-28 Mayis tarihleri arasinda gerçeklesecek festivale kayitlar baslarken, festivalin sonunda düzenlenecek ödül töreninde sevilen müzik grubu Gece Yolculari sahne alacak.

Büyüksehir'den Üniversite Gençlik Spor Festivali
Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Kayseri’ye sporu sevdiren Spor A.S. tarafindan Anadolu Harikalar Diyari Spor Tesisleri’nde düzenlenecek festival, 21 Mayis’ta baslayip 28 Mayis’ta sona erecek. Festivalde, üniversite ögrencileri arasinda müsabakalar gerçeklesecek. Masa tenisi, tenis, plaj voleybolu, basketbol ve ayak tenisi olmak üzere 5 farkli bransta müsabakalar gerçeklesecek. Takimli karsilasmalarda, gençler doyasiya eglenecek.

‘Takimini Kur, Gençlik Festivali’nde Yerini Al’ sloganiyla ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlige son kayit tarihi 18 Mayis olarak belirlenirken, kayit için kayit formu, kimlik fotokopisi, ögrenci karti veya ögrenci belgesi yeterli olacak. Festivalde masa tenisi ve tenis bransinda kadin ve erkek sporcular için ayri ayri basvuru alinacak olup, festival ile alakali detayli bilgi almak ve kayit yaptirmak isteyenler, 0549 696 00 38 numarali telefon üzerinden irtibata geçerek ya da Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. Tesisleri’ni ziyaret ederek islemlerini gerçeklestirebilecek.

Üniversite Gençlik Spor Festivali sonunda müsabakalarda dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilecegi ödül töreni düzenlenecek. Talas Parasüt Indirme Alani’nda 29 Mayis saat 20.00’de düzenlenecek ödül töreninde Gece Yolculari Grubu sahne alacak. Vatandaslarin doyasiya eglenecegi konser ücretsiz olacak.
Kaynak: İHA