BKMKITAP'tan Harry Potter Hayranlarina Müjde

Harry Potter ve Felsefe Tasi’nin ilk kez yayimlanmasinin üzerinden 20 yil geçmesinin onuruna yayimlanan Harry Potter ve Felsefe Tasi 20. Yil Özel Baskilar, BKMKITAP magazalari ve bkmkitap.com araciligiyla okurlarla bulusuyor.

BKMKITAP'tan Harry Potter Hayranlarina Müjde
Hem magazalari hem de e-ticaret tarafiyla kitap tutkunlarini sevdikleri kitaplarla bulusturan BKMKITAP, Harry Potter hayranlarinin koleksiyonlarina eklemek isteyecekleri yeni kitaplari okur dostu bir fiyatla satisa sundu. Ücretsiz kargo, kapida ödeme imkani ve karta taksit firsatlari ile satisa sunulan kitaplar, serinin hayranlari tarafindan büyük ilgi ile karsilandi. Harry Potter ve Felsefe Tasi’nin ilk kez yayimlanmasinin üzerinden 20 yil geçmesinin onuruna yayimlanan dört kitap “Harry Potter ve Felsefe Tasi - Slytherin” , “Harry Potter ve Felsefe Tasi - Gryffindor” , “Harry Potter ve Felsefe Tasi - Ravenclaw” ve “Harry Potter ve Felsefe Tasi - Hufflepuff” basliklarini tasiyor.

Binalarin köklü tarihine, özelliklerine, ögrencilerine dair ilginç bilgiler, sasirtici detaylar ve Hogwarts Testi içeren kitaplar seriye yeni bir soluk getirdi.
Kaynak: İHA