Adana Kamu-Turizmci Isbirligiyle Tanitilacak

Adana Vali Yardimcisi Huriye Küpeli Kan, kentin turizm potansiyelinin tanitimi noktasinda sektörle birlikte çalismalar yapacaklarini söyledi.

Adana Kamu-Turizmci Isbirligiyle Tanitilacak
SKAL Turizmin Profesyonelleri Çukurova’nin aylik toplantisi yapildi. Toplantinin konuklari ise Adana Vali Yardimcisi Huriye Küpeli Kan ile yeni atanan Kültür ve Turizm Il Müdürü Emre Duru oldu.

SKAL Çukurova Baskani Gökhan Kardes, konusmasinda, binlerce yillik tarihi geçmisi olan Adana’nin turizmden hak ettigi payi alabilmesi için sektörün paydaslari ile birlikte projeler gelistireceklerini söyledi.

Kardes, ‘’Kamu ile el ele vererek kentimizi ulusal ve uluslar arasi turizm alaninda en iyi sekilde tanitmanin gayreti içerisinde olacagiz’’ dedi.

Adana Vali Yardimcisi Huriye Küpeli Kan da Adana’nin sahip oldugu turistik degerleri ile zengin mutfak kültürünün ulusal ve uluslar arasi alanda daha iyi tanitilabilmesi için turizmcilere önemli görevler üstlendiklerini söyledi.

Kan, kentin turizm potansiyelinin tanitimi noktasinda sektörle birlikte çalismalar yapacaklarini bildirdi.

Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru da, yeni atandigi Adana’yi tanima asamasinda oldugunu belirterek, kamu olarak kentin turizmde daha ileri noktalara gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarini söyledi.



Turizmde yapacaklari çalismalarda nokta atislar yapacaklarini ifade eden Duru, Adana’nin turizm degerleri ile ulusal ve uluslar arasi alanda bir marka kent haline gelmeye fazlasiyla layik bir kent oldugunu belirterek, "Bu konuda turizmcilerle birlikte hareket edip üzerimize düseni yapacagiz. Kentin tanitimi asamasinda turizm paydaslari ile birlikte çalisacagiz" dedi.

Kaynak: İHA