Zeytinburnu'nda Yabanci Uyruklu Bir Kisi Ev Arkadasini Öldürdü

Istanbul Zeytinburnu’nda ayni is yerinde çalistigi ev arkadasini biçaklayarak öldüren yabanci uyruklu kisi kayiplara karisti. Polis, katil zanlisini yakalamak için çalisma baslatti.

Zeytinburnu'nda Yabanci Uyruklu Bir Kisi Ev Arkadasini Öldürdü
Olay, 6 Mayis günü Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde ögle saatlerinde meydana geldi. Iddialara göre, ayni is yerinde çalisan yabanci uyruklu 2 ev arkadasi arasinda bilinmeyen bir nedenle tartisma yasandi. Taraflar, is yerinin önünde bir süre konustuktan sonra sakinlesti. Birbirlerine sarilarak barisan ikili, isyeri ile ayni sokakta bulunan evlerine gitti.

Evde biçakladi

Ikili arasinda evde bir süre sonra tartisma yeniden alevlendi. Katil zanlisi, eline aldigi biçakla ev arkadasini yaraladi. Vücudunun çesitli yerlerinden biçaklanan genç, kanlar içinde kalirken katil zanlisi olay yerinden hizla uzaklasti. Yaraliyi is yerinin önüne tasiyan diger ev arkadaslari çevredekilerden yardim istedi.

Hastanede hayatini kaybetti

Esnafin ihbari üzerine polis ve saglik ekipleri olay yerine geldi. Yaraliya ilk müdahaleyi olay yerinde yapilarak ambulansla bir hastaneye kaldirildi. Asiri kan kaybeden yarali genç hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Polis, katil zanlisinin pesinde

Polis ekipleri, olayin yasandigi ev ve is yeri önünde incelemelerini gerçeklestirdi. Güvenlik kameralarini izleyen ekipler, görgü sahitlerinin de ifadesine basvurdu. Ekipler, kayiplara karisan katil zanlisini her yerde ariyor.

“Ben gördügümde sariliyorlardi”

Yasananlari anlatan bir vatandas, “Orada sariliyorlardi. Ben gördüm. Baristilar. Sonra içeri yürüdüler. Kendi evlerine yürüdüler. Ben de kendi evime gittim. Kalabalik toplandi. Kaza oldu sandim. Birbirlerini öldürmüsler. Biçakladilar” dedi.



“Biçaklayan kendi ev arkadasi”

Ambulans gelene kadar yaralinin basinda bekleyen esnaf, “Yaralinin basindaydim. En son can çekisiyordu. ‘Bez verin yarayi kapatalim, kan kaybindan gidecek’ dedim. Hiç kimse bakmiyordu. Bir tane elemani vardi. Söyledigimiz halde sogukkanlilikla kimse yardimci olmadi. Ölmüs mü, ölmemis mi bilmiyorum. Biçaklayan kendi ev arkadasi” diye konustu.

Kaynak: İHA