Sultangazi'de Coskulu Asker Ugurlamasi

Sultangazi Belediyesi, temsili askerlik görevini yerine getirecek özel bireyler için bir kina gecesi düzenledi. Geceye esi Tuba Dursun ile birlikte katilan Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Bu özel kardeslerimiz, temsili askerlik uygulamasiyla vatani görevi yerine getirmenin mutlulugunu tadacaklar. Onlari en güzel sekilde ugurlamak, mutluluklarina mutluluk katmak için buradayiz” dedi.

Sultangazi'de Coskulu Asker Ugurlamasi
Sultangazi Belediyesi, Temsili Askerlik Uygulamasi kapsaminda vatani görevlerini yerine getirecek olan gençleri özel bir geceyle askere ugurladi. Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, bu özel gecede gençleri yalniz birakmadi. Baskan Dursun, esi Tuba Dursun ve Belediye Baskan Yardimcisi Nurcan Öztürkmen ile birlikte gençlerin ve ailelerinin mutluluguna ortak oldu.

Özel Gece duygu dolu anlara sahne oldu

Geceye aileleriyle birlikte katilan gençlerin mutlulugu görülmeye degerdi. Tüm gençlerle özel olarak ilgilenen Baskan Dursun, gençlere tülbentlerini de kendisi takti ve esi Tuba Dursun da gençlerin ellerine kinalarini yakti. Duygularini gizleyemeyen aileler ise, çocuklarinin çok güzel bir geceyle askere ugurlandigini belirterek tesekkür etti.

“En özel askerlerimizin mutlulugunu paylasiyoruz”

Sultangazi Belediyesi olarak hayatin hiçbir alaninda engel kabul etmediklerini vurgulayan Baskan Dursun, “Bir kez daha belirtmek isterim ki, engeller esasinda zihinlerdeki ön yargilardir. Bu kardeslerimize gerekli imkânlar verildiginde üstesinden gelemeyecekleri hiçbir sey yoktur. Bizler bu anlayisla, zihinlerdeki bu yanilsamalari asmak ve engelleri hep birlikte ortadan kaldirmak amaciyla yogun gayret gösteriyoruz. Bu aksam da, bu güzel kardeslerimizin mutlulugunu paylasmak, onlari vatani göreve en güzel sekilde ugurlamak üzere buradayiz. Kardeslerimizin mutlulugu gözlerinden okunuyor. Onlar, bizim en özel askerlerimiz. Bizler de onlari böyle mutlu gördükçe daha fazla mutlu oluyoruz. Bu vesileyle, Engelliler Haftasi farkindalik olsun diyorum ve tüm engelsiz kardeslerimi gönülden selamliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA