Mudanya'da O Yolun Sorunu Çözülüyor

Mudanya Belediyesi, Hasanbey Mahallesinde bulunan Safak Sitesi sakinlerinin yillardir süren yol sorununu, çözüme kavusturdu.

Mudanya'da O Yolun Sorunu Çözülüyor
Bursa Teknik Ünivesitesi isbirligiyle geçtigimiz yil tamamlanan zemin etüdü çalismalarinin ardindan yol projesi de hazirlandi. Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, Mudanya Belediyesi Baskan Yardimcisi Nisa Yilmaz Kartaltepe, Bursa Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Eyübhan Avci ile gerçeklestirilen toplantida projenin detaylari konusuldu. 175 metre uzunlugunda çift tarafli istinat duvari ve geomembran uygulamalari ile yapilacak baglanti yolu için ihaleye çikilacak.

Bursa Teknik Üniversitesi isbirligi ile hazirlanan yol projesi ile site sakinlerinin yillarca süren yol sorununun çözülecegini belirten Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, “Safak Sitesi sakinlerinin sorunlarina kulak tikamadik, çözüm için adim attik. Hemsehrilerimin huzur ve mutlulugu için tüm personelimizle gece gündüz demeden çalisarak, gerçekçi çözümler sunarak, ortak akilla Mudanyamizi daha yasanabilir bir kent haline getiriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA