Kula Emir Kaplicalari 'Tabiat Parki' Olarak Ilan Edildi

AK Parti Kula Ilçe Baskani Ahmet Palabiyik, kendisine ait sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla Emir Kaplicalari’nin Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan ’Tabiat Parki’ olarak ilan edildigini ifade etti. Bu gelismeyle Kula’da turizm hareketliliginin artacagini yazan Baskan Palabiyik, ’Var tabii ki bir hayalimiz’ diyerek " Insallah yakin zamanda termal tesislerle anilan bir Tabiat Parkimiz olacak." ifadelerine yer verdi.

Kula Emir Kaplicalari 'Tabiat Parki' Olarak Ilan Edildi
Kula’da turizmin gelismesi için var gücü ile çalisan AK Parti Kula Ilçe Baskani Ahmet Palabiyik, kendisine ait sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla Kula’ya müjde verdi. ’Hamamlar’ olarak bilinen Emir Kaplicalari’nin Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan ’Tabiat Parki’ olarak ilan edildigini müjdeleyen Baskan Palabiyik, bu gelismeyle Kula’daki turizm hareketliliginin artacagini ifade ederek emegi geçen devlet büyüklerine tesekkür etti. Baskan Palabiyik eski Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli ile olan bir fotografini paylasarak su ifadeleri kullandi;

"Emir Kaplicalari Tabiat Parki hayirli olsun. Kula adina sevindirici seyler paylasmak mutlu ediyor bizi. Kula’da turizm adina önemli bir gelisme, Emir Kaplicalari bölgesi Tarim ve Orman Bakanligimiz tarafindan "Emir Kaplicalari Tabiat Parki" olarak ilan edildi. Peki simdi ne olacak? diyorsaniz. Söyleyeyim: var tabi ki bir hayalimiz. Insallah yakin zamanda termal tesislerle anilan bir Tabiat Parkimiz olacak. Turizmde hareketliligimizi arttiracak bu karar Kulamiza hayirli olsun insallah.

Bizlerden destegini hiç bir zaman esirgemeyen Sayin Bakanlarimiz Bekir Pakdemirli’ye, Mehmet Muharrem Kasapoglu’na ve Vahit Kirisçi’ye,Il baskanimiza ve milletvekillerimize çok tesekkür ediyorum."
Kaynak: İHA