Gaziantep'te Pes Dedirten Kazalar Kameralarda

Gaziantep Il Emniyet Müdürlügü, kent merkezinde sürücüler ile yayalarin dikkatsizligi yüzünden yasanan 14 ayri trafik kazasinin görüntülerini paylasti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarina anbean yansiyan bazi kazalar pes dedirtti.

Gaziantep'te Pes Dedirten Kazalar Kameralarda
Gaziantep Il Emniyet Müdürlügü kent merkezinde son haftalarda yasanan çok sayida trafik kazasinin görüntülerini paylasti. Il Emniyet Müdürlügü’nün sosyal medya hesabindan, “Trafik kurallarina saygi, insanliga saygidir. Yayaya yol verelim saygili olalim. Dikkat, sabir, kural. Lütfen dikkatle, sabirla, kurallara uyalim" notuyla paylasilan görüntülerde sürücülerin ve yayalarinin dikkatsizligi dikkat çekti.

14 ayri trafik kazasinin görüntüsü paylasildi

Emniyet, kent merkezindeki GATEM Kavsagi, Üniversite Bulvari, Fatih Mahallesi, Sahintepe Mahallesi, Pancarli Mahallesi, Yesilvadi Yolu, Rasaf Yolu, Havalimani Yolu, Gazikent Mahallesi, Binevler Mahallesi, Belkis Mahallesi, Çiksorut Mahallesi ve Mervesehir Mahallesi meydana gelen 14 ayri trafik kazasinin görüntülerini paylasti. Görüntülerde hiz, serit ve isik ihlalleri ile motosiklet kazalari ve zincirleme kazalar dikkat çekti.
Kaynak: İHA