Bölge Ziyaretlerinde Sira Bursa'da

Düzenli olarak gerçeklestirdigi bölgesel acente ziyaretleriyle sektörün nabzini tutan AXA Sigorta, Bursa’daki acenteleri ile bir araya geldi.

Bölge Ziyaretlerinde Sira Bursa'da


Sigorta sirketi AXA Sigorta, düzenli olarak gerçeklestirdigi acente ziyaretlerine devam ediyor. Türkiye çapinda 2 bin 600’den fazla acentesi bulunan sirket, Marmara Bölgesi’ndeki toplam 262 acentesi ile bölge halkinin ihtiyaçlarina hizmet ediyor.

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Satis ve Pazarlama Baskani ve Icra Kurulu Üyesi Firuzan Iscan, Hayat ve Emeklilik Baskani ve Icra Kurulu Üyesi Olgun Küntay öncülügünde Bursa acentelerine yapilan ziyaretlerde acentelerle birlikte 2021 yili degerlendirmesi yapildi. Ayni zamanda 2022’deki sirket stratejileri üzerine acentelerin görüs ve önerileri alindi. Ölken’in Bursa Sigorta’ya Firuzan Iscan’in Reis Sigorta’ya yaptigi acente ziyaretinde sektör ve piyasa degerlendirmesi yapilmasinin yani sira; sigortaciligin gelecegi ve acente portföy yönetiminde dijitallesmenin önemi ele alindi.

Yavuz Ölken ve Firuzan Iscan, Marmarabirlik Kooperatifleri Genel Müdürlügü ve üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyaret sirasinda Marmarabirlik Kooperatifleri Genel Müdürü Ismail Acar ve Marmarabirlik Sigorta Aracilik Hizmetleri Müdürü Arif Yücel Ulukaya ile de görüsme gerçeklestirildi.

Yapilan görüsmelerde zeytin üretimi ve zeytin üreticilerinin sorunlari ve sektörün genel durumu ele alindi.

Olgun Küntay’in HM Kiliçoglu Sigorta’ya ve Dogancan Sigorta’ya yaptigi ziyaretlerde ise AXA Sigorta’nin BES ve Hayat ürünleri degerlendirildi.

Bursa’daki acente ziyaretlerini degerlendiren AXA Sigorta, CEO’su Yavuz Ölken, “Türkiye’de 130 yildir sigorta sektöründe deger olusturuyoruz. ‘Insanligin gelisimi adina insanlar için önemli olani koruma’ misyonuyla, müsterilerimiz için degerli olan her seyi koruma altina aliyoruz. Kapsamli arastirma ve çalismalar yaparak hayata geçirdigimiz ürün ve hizmetlerin müsterilerimizle bulusmasi noktasinda acentelerimize büyük bir görev düsüyor. Gerek müsteri memnuniyeti ve gerekse acente bagliligini korumak adina acentelerimizin geri dönüslerine önem veriyoruz. 2018’den beri devam eden ‘Güçlü Bölge Güçlü Acente’ stratejisi kapsaminda bölgesel ziyaretler gerçeklestirerek acentelerimizle ve bölge çalisanlarimizla sik sik bir araya geliyoruz. Türkiye’nin pek çok farkli bölgesine yaptigimiz ziyaretlerden sonra simdi de Bursa’daki acentelerimizle görüstük. Acentelerimizle oldukça verimli toplantilar gerçeklestirdik. Onlardan aldigimiz geri bildirimler isiginda, hizmetlerimizi gelistirmeye ve sektöre yön vermeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA