Baskan Kilinç'tan Engelliler Haftasi Mesaji

Engelliler Haftasi dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, yaptiklari her çalismayi engellileri düsünerek gerçeklestirdiklerini belirtti.

Baskan Kilinç'tan Engelliler Haftasi Mesaji
Adiyaman’da yasayan engelli vatandaslarin sorunlariyla yakindan ilgilendiklerini söyleyen Baskan Kilinç, belediye olarak yaptiklari her çalismada ilde engelleri ortadan kaldirmayi amaçladiklarini dile getirdi.

Göreve geldigi günden bu yana engelli vatandaslarin isteklerinin çözümü noktasinda pozitif ayrimcilik yapmaya özen gösterdigini de vurgulayan Baskan Kilinç, "Hepimizin birer engelli adayi oldugunu unutmayarak, engellilerimizin topluma kazandirmasi noktasinda elimizden geleni yapmamiz gerekiyor. Bu anlamda AK Parti hükumetimiz dönemlerinde saglik, egitim, evde bakim hizmetleri ve istihdam gibi birçok anlamda ciddi avantajlar saglanan engelli vatandaslarimiza Adiyaman Belediyesi olarak biz de hak ettikleri hizmetleri sunmak için gayretle çalisiyoruz.

Biliyoruz ki, bugün engelli vatandaslarimizin daha rahat kosullarda yasamasi, hayat kalitelerinin artirilmasi konusunda yapacak oldugumuz her çalismanin kendimiz, ailemiz, yakinlarimiz için de bir yatirim olma ihtimali var. Çünkü her saglikli birey birer engelli adayidir. Adiyaman Belediyesi olarak bu bilinçle çalismalarimizi sürdürüp, engellerin ortadan kalktigi bir Adiyaman insa etmeye devam edecegiz. Bu vesileyle tüm engelli vatandaslarimizin Engelliler Haftasini en içten dileklerimle kutlar, ömür boyu mutlu bir yasam dilerim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA