Altindag'in Bahar Çiçekleri Ulucanlar'da

Altindag’da 10-16 Mayis Engelliler Haftasi’nda Ulucanlar Yari Açik Cezaevi’nde farkindalik etkinligi düzenlendi. 10 engelli çocuk, Ulucanlar Yari Açik Cezaevi’ni firçalariyla renklendirdi.

Altindag'in Bahar Çiçekleri Ulucanlar'da
Haci Bayram Veli Üniversitesi Engelli Bireyler Için Görsel Sanatlar Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi ile birlikte Ulucanlar Yari Açik Cezaevi’nde farkindalik etkinligi düzenlendi.

10 engelli çocuk, cezaevinin yerlerini papatya seklinde boyayarak Altindag’a bahar nesesi yaydi.

Engelliler Haftasi farkindalik etkinligine katilan herkese tesekkür eden Altindag Belediye Baskani Asim Balci, “Engelli bireylerin sanatla kucaklasmasi için sürekli fikir ve proje gelistiriyoruz. Engelli kardeslerimizin ve ailelerinin gelecege daha güvenle bakabilmeleri için çözümler üretiyor, Altindag’da onlarin önlerindeki sosyal ve fiziki engelleri kaldirmaya devam ediyoruz. Günlerini güzel geçirmelerini saglayacak, toplumsal hayata biraz daha fazla katilmalarina destek olacak fikir ve projelere imza atiyor, bu amaçla da pek çok is birligi gerçeklestiriyoruz. Engelliler Haftasi çerçevesinde gerçeklestirdigimiz bu etkinlik de güzel bir isbirliginin eseri. Çocuklarimiz içlerinden geldigi gibi özgürce boyadilar yerleri. Onlarin sayesinde Altindag’a bahar geldi, nese geldi. Hepsinin eline, emegine saglik” dedi.

Kaynak: İHA