Araban Caddelerine Asfalt Dökülüyor

Gaziantep’in Araban ilçesinde alt yapi çalismalari tamamlanan caddelerinde yollardaki eski parke taslari sökülerek yerine asfalt dökülüyor.

Araban Caddelerine Asfalt Dökülüyor
Araban ilçesinde Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ekipleri tarafindan, Gaziantep Su ve Kanalizasyon Idaresi (GASKI) Genel Müdürlügü personelinin yürüttügü altyapi çalismalari tamamlandigi caddelerdeki yollara asfalt dökülüyor. Eski kilit parkeler söken ekipler asfalt dökümü için hazir hale getiriyor. Ilçedeki Gaziantep caddesinde baslatilan parke söküm çalismalar, Akbudak ve Besni caddelerinde sürerken Araban Belediye Baskani Hasan Dogru çalismalari yerinde inceledi. Bölgedeki esnaf ve vatandaslarin yani sira ile çalismalari yürüten ekiplerle de görüsen Baskan Dogru, bölge halkin taleplerini de çalismalarda yer alan teknik heyet ile paylasti.

Baskan Dogru, yürütülen çalismalar hakkinda ise, ’’Ilçe merkezimizdeki Gaziantep, Akbudak ve Besni Caddelerimizin yenilenmesi ile Araban’imiz güzel bir görünüme kavusacak. Ilk olarak üç caddemizde baslattigimiz altyapi çalismalarimizin ardindan hedefimiz tüm mahallelerimizi önümüzdeki süreç içerisinde dogalgaza kavusturmak. Araban Belediyesi olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Su anda ekiplerimiz çok ciddi sekilde çalismalarini sürdürüyor. Tabii isin güzel tarafi, yaptigimiz çalismalardan hemserilerimizin memnun kalmasidir. Insanlarin yasadigi bölgelerin daha düzgün ve güzel olmasi, hem bizim açimizdan hem de burada yasayan Arabanli hemsehrilerimiz açisindan önemlidir. Belediye olarak vatandaslarimizin hayat standardini yükseltmek ve kolaylastirmak adina yer, zaman ve uzaklik tanimaksizin yaptigimiz çalismalarimizi, ilçemizi yasanabilir bir kent haline getirene kadar çalismalarimizi araliksiz sürdürmeye devam edecegiz’’ ifadelerine yer verdi.

Çalismalari memnuniyetle karsilayan ilçe sakinleri ise Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ile Araban Belediye Baskani Hasan Dogru’ya hizmetler için tesekkür etti.
Kaynak: İHA