Aziziye'den Sira Disi Bir Etkinlik Daha

Aziziye Belediyesi’ndeki sira disi etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan, isçilerine yaptigi sürprizle 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’ne adeta damgasini vurdu. Aziziye Belediyesi isçileriyle bir araya geldigi programa beraberindeki küçük bir sandikla katilan Baskan Orhan, belediyenin en basarili ve en çaliskan isçisini seçtiklerini, söz konusu isçiye ait bilgilerin de sandikta muhafaza edildigini söyledi. Belediye isçilerini sandigin etrafinda toplayan Aziziye Belediye Baskani Orhan, yilin en basarili belediye isçisinin kim oldugunu merak eden çalisanlarindan sandigin içine bakmalarini istedi. Içerisine yerlestirilen ayna sayesinde bakan herkesin kendisini gördügü sandigi teker teker açan isçiler, Baskan Orhan’in sürprizi karsisinda adeta saskina döndü.

Aziziye'den Sira Disi Bir Etkinlik Daha
Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan’in talimatiyla organize edilen 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü etkinligi Ilica’daki fen isleri santiyesinde gerçeklestirildi.

Iftar yemeginde bir araya geldigi çalisanlarinin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü ile Ramazan bayramlarini birlikte kutlayan Baskan Muhammed Cevdet Orhan, konusmasinda bir ayrintiya daha dikkat çekti. Kurumdaki diger yöneticilerle yaptigi istisareler, sicil dosyalarinin takibi ve birim amirlerinin kanaatleri dogrultusunda Aziziye Belediyesi’nin en basarili, en disiplinli ve en çaliskan isçisini seçtigini belirten Baskan Orhan, bu isçinin kim olduguna dair tüm bilgilerin yaninda getirdigi sandigin içinde oldugunu söyledi.



’Sandiga bakan kendini gördü’

Merakli bakislarin üzerinde yogunlastigi sandikta yilin isçisinin fotografi, adi ve soyadinin bulundugunu dile getiren Orhan, bu isçinin kim oldugunu görmeleri için daha sonra tüm çalisanlarini sandigin basinda topladi. Isçilerinden sandigin kapagini sirayla açarak içine bakmalarini ve yilin en basarili isçisinin kim oldugunu kendi gözleriyle görmelerini isteyen Baskan Orhan, içerisine önceden ayna yerlestirilen sandikla çalisanlarini basbasa birakti. Kapagini açarak içine baktiklari aynali sandikta kendilerini gören isçiler, tepkileriyle birbirinden renkli görüntüler olustururken, Baskan Orhan’in sürprizi karsisinda saskinliklarini gizleyemediler.

’Isçilerimizin hepsi basarili’

Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan, “Her bir çalisanimiz bizim için paha biçilemez bir deger” diyerek, “Çalisanlarimizdan herhangi birisini en basarili isçi sifatiyla seçmek mümkün degil, çünkü isçilerimizi birbirleriyle mukayese etmek dahi onlara büyük haksizlik olur. Çaliskanliklariyla, özverileriyle, is ahlaki ve basarilariyla onlar bizim en kiymetlilerimiz. Bu yüzden biz de bunu isçilerimize aynali sandik sürprizimizle anlatmaya çalistik. Sürpriz sandigimizda en basarili ve en çaliskan isçimizin görüntüsü var dedik, aynali sandiga bakan her isçimiz aynada kendi yüzünü gördü. Zaten ifade etmek istedigimiz tam da buydu. Çünkü bizim isçilerimizin hepsi çaliskan ve hepsi çok basarili” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA