Osmancik'ta Sehitler Için Mevlid-I Serif Programi Düzenledi

Çorum’un Osmancik ilçesinde, Emniyet Genel Müdürlügü’nün kurulusunun 177’inci yil dönümü ve "Polis Haftasi" münasebetiyle mevlid-i serif programi düzenledi.

Osmancik'ta Sehitler Için Mevlid-I Serif Programi Düzenledi
Yeni camii’de düzenlenen programda görevleri basinda sehit düsen Polis Teskilati mensuplari basta olmak üzere tüm sehitler için Kur’ani kerim ve Mevlidi serif okundu.

Osmancik Kaymakami Ayhan Akpay’in da katildigi Mevlidi Serif, Yeni Cami Imam-Hatibi Turan Sekili, Yeni Cami Müezzin-Kayyimi Yusuf Yaman, Merkez Erkek Hafizlik Kur’an Kursu Müdürü Zeki Kiliç, Beyazit Cami Müezzin-Kayyimi Ramazan Akinci ve Yesilçatma (Hidirlik) Camii Imam-Hatibi Saban Bodur tarafindan okundu.

Ilçe Polis ve Jandarma Teskilati mensuplarinin ve diger kurum amir ve personelinin de katilimiyla gerçeklesen program, tüm Sehitlere yapilan dualarla son buldu.
Kaynak: İHA