Baskan Pekyatirmaci Ramazan Ayinin Ilk Cumasinda Vatandaslarla Bulustu

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma Bulusmalari çerçevesinde Beyhekim Mahallesi Basbakanlik 2016 TOKI Camisi’nde vatandaslarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, her hafta farkli bir camide gerçeklestirdigi Cuma Bulusmalari çerçevesinde mahalle sakinleri ile istisarelerine devam ediyor. Istisarelerin ve görüs alisverislerinin temel alindigi Cuma Bulusmalarinin Ramazan ayinin ilk Cuma günündeki adresi Beyhekim Mahallesi oldu. Baskan Ahmet Pekyatirmaci, Basbakanlik 2016 TOKI Camisi’nde kilinan namazin ardindan esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Pekyatirmaci daha sonra esnaf ziyareti gerçeklestirerek ‘Hayirli isler’ temennisinde bulundu.

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu, Beyhekim Mahalle Muhtari Süleyman Karayel, Belediye Baskan yardimcilari ve meclis üyelerinin yani sira birim müdürleri de eslik etti.

“Istisarelerle hizmet kalitemizi artiriyoruz”

Cuma bulusmalarini Selçuklu’ya daha iyi hizmet edebilmek adina önem verdiklerini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu Belediyesi olarak Selçuklu’da yasayan her bireyin düsüncelerine görüslerine ihtiyacimiz var. Hizmet kalitemizi artirmak hemsehrilerimize daha verimli hizmet edebilmek adina her Cuma camilerimizde bir araya geliyoruz. Buralarda aldigimiz görüsler bizim hizmetlerimize sekil veriyor. Insallah önümüzdeki süreçlerde hemsehrilerimizle Cuma Bulusmalarinda yine bir araya gelerek istisarelerimiz devam edecek. Ben bizimle görüslerini paylasarak hizmetlerimize yön veren tüm kardeslerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA