Belediye Baskani Dinçer Tahinli Pideyi Kendi Elleriyle Dagitti

Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer ekibiyle mahalleleri gezip Cografi Isaret Belgesi ile tescillenen 30 bin Aksaray Tahinlisi ve 100 bin pideyi dagitti.

Belediye Baskani Dinçer Tahinli Pideyi Kendi Elleriyle Dagitti
Aksaray Belediyesi tarafindan her yil geleneksel hale getirilerek Ramazan ayinda düzenlenen Aksaray Tahinlisi ve pide dagitimi bu yilda devam ediyor. Günde bin 500 ila 2 bin haneye tahinli pide ve normal pide dagitimi yapan belediye ekipleri bu yil 100 bin pide 30 bin tahinli dagitimini hedefliyor. Aksaray Belediyesi bu yil 100 bin aileye tahinli ve pide dagitmayi hedeflerken, Belediye Baskani Evren Dinçer ekibiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dagitirken kapi, kapi gezerek tahinli ve pideleri verdigi vatandaslarin sorunlarini birinci agizdan dinliyor.

Ramazan ayinin yardimlasma ve dayanisma ayi olarak idrak edilmesi adina baslatilan dagitim çalismasini anlatan Belediye Baskani Evren Dinçer, “Aksaray Belediyesi olarak Ramazan ayini bizlerde idrak etmis bulunmaktayiz. Personellerimizle beraber bu ayimizin hem yardimlasma ve dayanisma ayi olmasi hem de manevi ikliminden azami derecede istifade etmek adina bir takim çalismalar yürütüyoruz. Bu çerçevede daha önceki yillarda oldugu gibi bu yilda tüm hemserilerimizi pideyle bulusturmayi hedefledik. Bu çerçevede 100 bin tane Ramazan pidemizi ailelerimize dagitiyoruz. Arkadaslarimiz gün boyunca bu dagitimlari yerine getiriyorlar. Yine Aksaray’imizin cografi tescilli ürünü olan 30 bin Aksaray Tahinlisini hanelerimizle bulusturmayi hedefledik. Ayni zamanda sicak yemek ve Ramazan kolisi dagitimlarimizda devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA