Manzara Keyfi Için Çiktigi Falezlerden Düstü

Antalya’da 30 metre yükseklikteki falezlerde manzara izlemek için demir bariyerleri asan bir genç, dengesini kaybedip toprak zemine düstü. Aci içerisinde kivranan ve itfaiye ekiplerince kurtarilan gencin elindeki cep telefonunu bir an olsun bile birakmadigi görüldü.

Manzara Keyfi Için Çiktigi Falezlerden Düstü
Olay, 17.00 siralarinda Muratpasa ilçesine bagli Fener Mahallesi Eski Lara Caddesi üzerinde yer alan falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, manzara seyretmek için 30 metre yükseklikteki falezlere gelen Ahiska Türkü Kamuran Aliyev (20), demir bariyerleri asti. Tam bu sirada çimlerde ayagi kayan Aliyev, 5 metre yükseklikten toprak zemine düstü. Aci içerisinde kivranan gencin sesini duyanlar, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, halat yardimiyla gencin yanina inerek Aliyev’i basket sedyeye aldi.

Önce merakla izlediler, sonra alkisladilar

Genç adami kurtarma operasyonunu vatandaslar merakli gözlerle izledi, bazilari da cep telefonuyla görüntülemeye çalisti. Aliyev, ekiplerin yarim saatlik çalismasi sonucu güvenli bölgeye çikartilirken, vatandaslar ise itfaiye ekiplerini alkisladi.

Cep telefonunu bir an olsun elinden birakmadi

Saglik ekiplerinin ilk müdahalesi aninda Aliyev’in elindeki cep telefonunu bir an olsun bile birakmadigi gözlendi. Aliyev, müdahalenin ardindan ambulansa alinip tedavi için hastaneye kaldirildi.
Kaynak: İHA