Çöken Yol Sürücülerin Tepkisine Yol Açiyor

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Halasli Köyü Teperen mevkiinde ki yolda çökme olusmasi nedeniyle sürücüler zor anlar yasiyor.

Çöken Yol Sürücülerin Tepkisine Yol Açiyor
Kdz. Eregli ilçesine bagli Kurtlar Köyü (Kaptas) ile Halasli Köyü arasinda yer alan ve karayollarinin sorumluluk sahasindaki yolda meydana gelen çökmeler sürücülere zor anlar yasatirken, kazalara da davetiye çikartiyor. Özellikle yolu bilmeyen sürücüler bu yolda olusan çökme ve yolda olusan set kazaya davetiye çikariyor. Daha önceleri de birçok kazanin yasandigi bu yol sürücüler için büyük tehlikeye olusturuyor. Konuyla ilgili olarak çevre köy muhtarlari yolun yapilmasi için dilekçe verildigini ancak sonuç alinamadigini ifade etti.

Köy muhtarlari gazetecilere yaptiklari açiklamada “Bizler bu yollarin yapilmasi için birçok kez dilekçelerimizi verdik ancak suan da bir sonuç almis degiliz. Bir an önce bu yolun birinin burnu kanamadan yapilmasi gerekmektedir. Onun için de yetkiliden yardim bekliyoruz. Bu yol özellikle geceleri yolu bilmeyen kisiler için büyük tehlike arz ediyor.”
Kaynak: İHA